iwona_73 napisał(a):Witam. Interesują mnie ceny kwater w Czarnogorze i ceny auto gazu. Prosze o garść informacji na ten temat.Pozdrawiam
Marco Polo napisał(a):trasa Szczecin ,Monachium,Klagenfurt,Postojna,Pula,Dubrovnik, Ulicinj. Wrażenia super, Pobyt b.przyjemny. Proszę pytać chętnie podpowiem. Jak znajdę troche czasu napisze więcej.
Marco Polo napisał(a):trasa Szczecin ,Monachium,Klagenfurt,Postojna,Pula,Dubrovnik, Ulicinj. Wrażenia super, Pobyt b.przyjemny. Proszę pytać chętnie podpowiem. Jak znajdę troche czasu napisze więcej.
Marco Polo napisał(a):NA COPACABANIE PARASOL+2 leżaki - 4E.parking gratis chleb duzy ok 2 zł.SZkoda sie rozpisywać o cenach bo nie są dużo wyższe od naszych.co do jazdy w ciemno w sierpniu no nie wiem podobno straszny tłok i może być problemik. My mieszkaliśmy w pobliżu plaży Copacabana. Może widoki nie byly bardzo malownicze bo to płaski teren ale kwaterka czyściutka, mili gospodarze, na pozegnanie nie obylo się bez praezentów na pamiątkę. Gospodyni piekła nam ciasteczka i placki. Ogólnie ludzie w CG są b.mili i przyjacielscy. Wszyscy tam sobie żyją spokojnie i powolutku, nie to co u nas. JAk ktoś poszukuje spokojnej kwatery do leniuchowania i blisko plaży to mogę podać tel.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje