jechałem 16godzinmar_cz-wa napisał(a):jak długo i którędy jechałeś? jaką pogodę miałeś? jaka temp. wody? - pytam, bo od soboty będę w Mutogras - Podstrana, czyli nie daleko Omisia
mar_cz-wa napisał(a):a czy istnieje alternatywna droga do Splitu, żeby ominąć autostradę? przerażają mnie korki w tunelach i na bramkach... auto mam na ON, wię mnie gaz nie interesuje, ale inni pewnie skorzystali z Twojej rady - dzieki
Ralfik_26 napisał(a):Witam , ja mam takie pytania:
Chodzi mi o wyposażenie samochodu, apteczek itd. jakie jest wymagane na trasie. czytam rózne informacje, a chciałbym poznac opinie osoby która pokonała ostatnio trasę. Jedziemy przez Słowacją Wegry Chorwacja, może Bosnia. Dochodziły mnie słuchy nawet o dwóch trójkątach w samochodzie. Jak jest z winietami, wiem że na Slowacje trzeba kupic, a jak jest na Węgrzech, czy tylko obowiązuje na płatne odcinki ? Dzieki za pomoc i Pozdrawiam
klara napisał(a):Czy wiesz może, czy poniżej Splitu w stronę Dubrownika drgnęła choc trochę autostrada? Czy nadal trzeba jechac ten kawalek 4 godziny? Dzieki
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi