Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wróciłem z Cro :D :D :D - Igrane

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tomek O.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomek O. » 17.09.2005 09:14

darek1 napisał(a):Ps. Gdzie też takie miejsca można zastac :? Jak sądzisz Tomek, Kama i Aneta i Jacek :D

Ja niestety Darku nie wiem, ale też sie chętnie dowiem gdzie są te plaze o któych pisze Limonka - oczywiscie tylko dlatego zeby je omijać jak najszerszym łukiem :wink: :wink: :wink:
limonka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) limonka » 21.09.2005 10:51

Jestescie niekonsekwentni.
Z jednej strony naskakujecie na mnie, kiedy pisze, ze pewne zachowania mi sie nie podobaly argumentujac, ze na plazach Chorwacji jest swoboda, ale w innych topikach narzekacie m.in. na palaczy i glosno zachowujaca sie mlodziez.
To jak to jest z tymi publicznymi plazami w Chorwacji? Jest totalny luz i mozna robic co sie chce, czy jednak trzeba miec na uwadze dobro innych wspolplazowiczow?
michael_tureck
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) michael_tureck » 09.07.2011 22:56

Temat już dawno chyba zamknięty - bo po datach widzę że odgrzebuję coś ze śmietnika historii :D ale temat chyba istotny bo Polacy (zwłaszcza Polki) wykazują zaskakującą tendencję do robienia z schlagwortu "skromność cechą dziewczęcia" naszej narodowej cechy. Mam nadzieję że to się zmieni, bo Polki są przepiękne i mają napakowane do łba że mają chodzić w sukniach do ziemi, nawet na chorwackim wybrzeżu. Dla mnie jest to o tyle komiczne że jak to tutaj zostało powiedziane "grube Niemry" z celulitem jak Karpaty i cyckami których końcówki dotykają linii pasa opalają się w stringach i topless i są na wakacjach, a nasze śliczne dziewczęta "skromność nade wszystko" i paradują w kieckach na plaży co jest naprawdę komiczne. Dzieci nie mają nic do tego - mam córkę od 2 miesięcy i poprzysiągłem sobie wychowywać ją w kulcie akceptacji ciała ludzkiego, i na sauny nagie będzie chodziła razem z ojcem (może coś mam z łbem).
Co do opowieści limonki - czyli wyzywających osób na plaży, bo tak odbieram jej opowieść - ja też mam swoją. Na plaży w Sutomore w Czarnogórze gdzie byłem 3 lata temu przyjeżdża mnóstwo pięknych Serbek. Mnie utkwiła w głowie jedna (mam nawet zdjęcie na dysku, ale muszę poszukać) w męskim kapeluszu jak Michael Jackson w swych teledyskach, topless, w męskim czarnym skórzanym krawacie na szyi i czarnych stringach, i w takim stroju tańczyła na plażowej dyskotece w Sutomore, których jest tam mnóstwo. Dodam jeszcze że ten krawat bardzo ładnie zwisał pomiędzy sterczącymi młodymi piersiami :D. Muszę powiedzieć że budziła niezwykłe emocje na plaży :D ale tam w sumie byli ludzie w tym wieku i tacy którym ten rodzaj prowokacji bardzo się podobał (mnie też a nie jestem w wieku tej Pani :D)
Tak że więcej luzu - i pamiętajmy że jedziemy na wakacje. Każdy z nas ma jakieś defekty urody (akurat polskie kobiety to bardzo mało ich mają) i jedziemy sobie powypoczywać z naturą najlepiej nago. Musimy też pamiętać że lata izolacji tego post PRLowskiego kraju spowodowały że mamy sieczkę w głowie co "wypada a co nie wypada". Ja z fujarą gołą po mieście nie biegam - ale to co tzw większość polaków uważa za WYPADA - to ja się kompletnie z tym nie zgadzam, bo my przypominamy jakiś kosmitów we współczesnej Europie - Krakowskie Przedmieście jest tego dowodem. Rozbierać się i jeszcze raz rozbierać. Po kościołach się z bimbałami gołymi nie biega, a po plaży to jak najbardziej, tam jest ich miejsce (gołych to mam na myśli :D).
Wskazanie na urlop: więcej luzu....
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

wróciłem z Cro :D :D :D - Igrane - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone