Bocian napisał(a):moduscreati napisał(a):spróbuję odpowiedzieć Wam na wszystko
Ile jest 24 silnia?
jorgus111 napisał(a):Bocian napisał(a):Ile jest 24 silnia?
24!
1x2x3x4x5x6x7x8x9x10x11x12x13x14x15x16x17x18x19x20x21x22x23x24=....
Piotrek_B napisał(a):Widzę, że za chwile zaczniemy dysputy o wyższości ludów ugrofińskich nad Słowianami
Bocian napisał(a):https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=23995&highlight=
to tak a propos Węgier... mocny tytuł
Popiel napisał(a):moduscreati napisał(a):...chciałem coś może pomóc. Jestem z zawodu - nazwijmy to badaczem ludów.....
Badaczu ludów, napisz relację czy np podaj info w tematach dla śledzących ceny..., bo "wróciłem, pytajcie o co chcecie" to najgłupsze pytanie na forum.
moduscreati napisał(a):Popiel napisał(a):moduscreati napisał(a):...chciałem coś może pomóc. Jestem z zawodu - nazwijmy to badaczem ludów.....
Badaczu ludów, napisz relację czy np podaj info w tematach dla śledzących ceny..., bo "wróciłem, pytajcie o co chcecie" to najgłupsze pytanie na forum.
Nie pytanie tylko stwierdzenie ,kolego. A chodzi ,że nie wszyscy chcą się pytać o ceny.... ,a może temp .morza w Puli ,albo jaka najlepsza plaża w rezerwacie Kamjenik ??? Za dużo tematów do poruszenia ,a kto zapyta to postaram się odpowiedzieć...
slawek66 napisał(a):moduscreati napisał(a):Popiel napisał(a):moduscreati napisał(a):...chciałem coś może pomóc. Jestem z zawodu - nazwijmy to badaczem ludów.....
Nie pytanie tylko stwierdzenie ,kolego. A chodzi ,że nie wszyscy chcą się pytać o ceny.... ,a może temp .morza w Puli ,albo jaka najlepsza plaża w rezerwacie Kamjenik ??? Za dużo tematów do poruszenia ,a kto zapyta to postaram się odpowiedzieć...
ciekawe skad ma ktos wiedziec ze zaszczyciles swoja osoba rezerwat kamjenik