drzin napisał(a):Witam. Wybieram sie we wrzesniu na Istrie. Jade z zona i 2 dziecmi. Pytam sie od wczoraj ile kun zabrac by przezyc, lecz kazdy mi mowi tylko ceny poszczegolnych posilkow w knajpkach lub ceny w sklepach.Nie chce mnozyc ilosc dni przez ilosc posilkow lub ilosc kupionego chleba lub masla bo jest to niewymierne. Jak wielu z nas jestem osoba ograniczona finansowo ,tak ze chcialbym dokladnie wiedziec ile wziac kun. Chcialbym wiedziec ile przecietnie mozna wydac tam w tydzien. Dojazd i pobyt(tydzien) mam juz zaplacony. Nie chce szalec ale i na piwo tez chcialbym troche wydac. Dodam jeszcze, ze nie moge ze soba zabrac prowiantu. Dzieki za wszelka pomoc
Torcida1 napisał(a):Właśnie wróciłem z Cro. Po raz piąty byłem z biurem GÓRNICKI. Jak zwykle wszystko w porządku. To, co się zmieniło jak na mój gust to ilość osób - ciągle przybywa. Co za tym idzie woda jest trochę brudniejsza. Ale mimo to, jest to dalej ta sama, piękna Chorwacja.
drzin napisał(a):Mam wiec juz jako takie rozeznanie bo pytalem sie nie tylko tu. Dzieki za wszelkie info. Pozdrawiam
mirek109 napisał(a):drzin napisał(a):Mam wiec juz jako takie rozeznanie bo pytalem sie nie tylko tu. Dzieki za wszelkie info. Pozdrawiam
Jeździmy we wrześniu (10 dni) w okolice Zadaru - Dalmacja i bez oszczędności koszty całkowite na dwie osoby to 2800
Całkowite = koszty podróży (paliwo) + koszty na miejscu (około 1500 km) na dojazdy/zwiedzanie + to co zabieramy z domu. Wszystko co jest związane z wyjazdem.
Powodzenia
Torcida1 napisał(a):Właśnie wróciłem z Cro. Po raz piąty byłem z biurem GÓRNICKI. Jak zwykle wszystko w porządku. To, co się zmieniło jak na mój gust to ilość osób - ciągle przybywa. Co za tym idzie woda jest trochę brudniejsza. Ale mimo to, jest to dalej ta sama, piękna Chorwacja.
annabe31 napisał(a):...Ciekawa jestem głównie cen żywności, ....
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne