evil napisał(a):Witajcie , wróciłem z Szybenika . Pogoda super i wszystko inne też super To był mój 3 pobyt w HR. UWAGA ! Nie przeliczałem kun na złotówki Po prostu miałem przeznaczone ok. 300 kun na dzień i to były udane wakacje . Trasa Czechy ( nocleg w Mikulov ) , Austria , Słowenia i Chorwacja . Powrót w niedziele , zakorkowane przejście w Słowenii - czas oczekiwania ok. 2 godz. Kepming w Solarisie już luźny, wolne parcele z widokiem na Jadran Jak macie pytanie to jestem do dyspozycji .
zonatyfacet1 napisał(a):evil napisał(a):Witajcie , wróciłem z Szybenika . Pogoda super i wszystko inne też super To był mój 3 pobyt w HR. UWAGA ! Nie przeliczałem kun na złotówki Po prostu miałem przeznaczone ok. 300 kun na dzień i to były udane wakacje . Trasa Czechy ( nocleg w Mikulov ) , Austria , Słowenia i Chorwacja . Powrót w niedziele , zakorkowane przejście w Słowenii - czas oczekiwania ok. 2 godz. Kepming w Solarisie już luźny, wolne parcele z widokiem na Jadran Jak macie pytanie to jestem do dyspozycji .
ŁOMATKO 300 kun/dzień??? Chciałbym być taki oszczędny Mi 800 dziennie brakowało
domingos napisał(a):Moglbys podac namiary noclegu w Mikulovie ? jakie byly warunki
Jade z Poznania i roznie moze byc :)
jasio napisał(a):evil napisał(a):... hotel MZBM Mikulov - porażka ! Oczekiwanie na kolację ponad 1 h 1 ! Halas w nocy itp...
I przestali wino dawać na do widzenia
zonatyfacet1 napisał(a):jasio napisał(a):evil napisał(a):... hotel MZBM Mikulov - porażka ! Oczekiwanie na kolację ponad 1 h 1 ! Halas w nocy itp...
I przestali wino dawać na do widzenia
ale 300 kun na dzień???
leszekmw napisał(a):evil mógłbyś mi napisać z jakiego biura jeździliście do tego hotelu i jakie są koszty , ogólne wrażenie.. , tutaj ewentualnie adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
evil napisał(a):Ja jechałem z biura KOMPAS ( dojazd własny oczywiście ) , mieszkałem w hotelu Jure , opcja śniadania i obiadokolacje , koszt dla rodziny 2+2 to ok. 3200 pln. Byłem w HR po raz trzeci , ogólnie jestem bardzo zadowolony , cały ośrodek Solaris jest idealny jeśli chodzi o dzieci .
Nie wiem co jeszcze chciałbyś wiedzieć ?
a co jest takiego dla dzieci na tym kampie,e ?
leszekmw napisał(a):evil mógłbyś mi napisać z jakiego biura jeździliście do tego hotelu i jakie są koszty , ogólne wrażenie.. , tutaj ewentualnie adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi