Re:
napisał(a) adi_tiger » 21.11.2012 12:07
konosks napisał(a):Witam, czy ktoś ostatnio wyjeżdżał z BP Oskar? jak tak to poproszę o jakąś małą relację:)
W tym roku byłem w Makarskiej w sierpniu.
Ogóle wyjazd jak najbardziej na plus. W internecie naczytałem się duuuzo negatywnych opinii na temat apartamentów w Makarskiej czy obsługi biura Oskar, bądź problemów z autokarami.
A wiec: Jeśli chodzi o organizację podróży do Chorwacji wyjazd z Cieszyna o 16:00, okolo 19:00 przerwa przed granicą Austriacką na obiad/kolację (posiłek z colą wychodził około 15 zł - warto mieć Korony) no i podróż dalej, przerwy co 3-4 godziny (przypominam w Austrii toalety płatne 0,50 euro - bo dużo ludzi się dziwiło) na miejscu byliśmy około godz 10-11.
Jeśli chodzi o organizację rezydencką to 2 panie bez problemów, natomiast pan wydawał się ze pracuje tam z musu, nie dało się z nim pogadać czy załatwić cokolwiek. Reszta bez problemów.
Jeśli chodzi o powrót to wyjazd był około godz. 21. W tym biurze Oskara było miejsce na schowanie bagaży + prysznic przed podróżą. W Cieszynie byłem punkt 12.
Jeśli chodzi o Oskara polecam gorąco - cudów nie ma, ale za taką cenę byłem zadowolony. Zdecydowanie mogę dać 5/5. Na pewno w tym roku ponownie skorzystam z ich oferty.
Acha, jako ciekawostkę dodam że w tamtym roku jak byłem jechało chyba 5 autokarów na raz.