Wlasnie wrócilem z Chorwacji! Bylem w Slatinie kolo Trogiru. Za apartament czteropokojowy placilem 48 EUR/doba za cztery osoby czyli 12 EUR od osoby za dobe.
Pytajcie odpowiem!
Bary i swinki napisał(a):strasznie tanio płaciłeś bo pewnie nie byłeś w miejscowości turystycznej ja do takiej jade i niestety za apartament 50euro od osoby a za camping 30 a pozatym też jade w drugiej połowie sierpnia wiec jeszcze do tego szczyt sezonu:) pozdrawiam Bartek
jacdun napisał(a):Wlasnie wrócilem z Chorwacji! Bylem w Slatinie kolo Trogiru. Za apartament czteropokojowy placilem 48 EUR/doba za cztery osoby czyli 12 EUR od osoby za dobe.
Pytajcie odpowiem!
Bary i swinki napisał(a):strasznie tanio płaciłeś bo pewnie nie byłeś w miejscowości turystycznej ja do takiej jade i niestety za apartament 50euro od osoby a za camping 30 a pozatym też jade w drugiej połowie sierpnia wiec jeszcze do tego szczyt sezonu:) pozdrawiam Bartek
iwona_73 napisał(a):Bary i swinki napisał(a):strasznie tanio płaciłeś bo pewnie nie byłeś w miejscowości turystycznej ja do takiej jade i niestety za apartament 50euro od osoby a za camping 30 a pozatym też jade w drugiej połowie sierpnia wiec jeszcze do tego szczyt sezonu:) pozdrawiam Bartek
Byłam w Orebicu, od 18 do 27 lipca (środek sezonu), za super kwaterę ok. 100m do morza, tzw apartament, telewizor itd. płaciłam po 10 Euro za osobę. Przez cały pobyt byliśmy rozpieszczami Chorwackimi smakołykami przez właścicielkę apartamentu, a w ostatnim dniu - to była naprawdę poezja - dalmatinski prust, owczy ser, lozovaca + pelejski prosek - super. Myślę, że trochę duzo płacisz.
woj napisał(a):iwona_73 napisał(a):Bary i swinki napisał(a):strasznie tanio płaciłeś bo pewnie nie byłeś w miejscowości turystycznej ja do takiej jade i niestety za apartament 50euro od osoby a za camping 30 a pozatym też jade w drugiej połowie sierpnia wiec jeszcze do tego szczyt sezonu:) pozdrawiam Bartek
Byłam w Orebicu, od 18 do 27 lipca (środek sezonu), za super kwaterę ok. 100m do morza, tzw apartament, telewizor itd. płaciłam po 10 Euro za osobę. Przez cały pobyt byliśmy rozpieszczami Chorwackimi smakołykami przez właścicielkę apartamentu, a w ostatnim dniu - to była naprawdę poezja - dalmatinski prust, owczy ser, lozovaca + pelejski prosek - super. Myślę, że trochę duzo płacisz.
Witam
Jak masz namiary na te wspaniałości to podziel się.
Pzdr
iwona_73 napisał(a):woj napisał(a):iwona_73 napisał(a):Bary i swinki napisał(a):strasznie tanio płaciłeś bo pewnie nie byłeś w miejscowości turystycznej ja do takiej jade i niestety za apartament 50euro od osoby a za camping 30 a pozatym też jade w drugiej połowie sierpnia wiec jeszcze do tego szczyt sezonu:) pozdrawiam Bartek
Witam
Jak masz namiary na te wspaniałości to podziel się.
Pzdr
Daj maila, to Ci wyślę namiary.
A COZ TO ZA MIEJSCOWOSC ZE 50 EUR ZA OSOBE?????? A MOZE POMYLILES KRAJE ??????Bary i swinki napisał(a):strasznie tanio płaciłeś bo pewnie nie byłeś w miejscowości turystycznej ja do takiej jade i niestety za apartament 50euro od osoby a za camping 30 a pozatym też jade w drugiej połowie sierpnia wiec jeszcze do tego szczyt sezonu:) pozdrawiam Bartek
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi