napisał(a) wojan » 25.12.2015 15:01
Z napisał(a):Poczytam,byłem na Kubie w tym roku i w zeszłym,nawet gdzieś jest na forum kawałek mojego opisu
Wiem, znalazłem i czytałem przed wyjazdem ...
Z napisał(a):Co do tego czasu podróży to nie jest tak że inną drogą wracaliście ...
Wracaliśmy inną trasą, bo obserwowałem to na ekranie monitora - nad Florydą odbiliśmy nad Atlantyk w kierunku Wysp Brytyjskich, a na Kubę lecieliśmy jak, widać na zamieszczonych wcześniej fotkach nad Islandią, Grenlandią i wschodnimi wybrzeżami Kanady i USA.
Z napisał(a):Wojan jak cenowo Wam to wyszło?, z tego co widzę to musiałeś być z Rainbow Tours lub TUI?
Organizatorem wycieczki jest Rainbow. Rezerwowałem objazd w czerwcu za 5700 PLN plus 125 euro opłat za bilety wstępu, napiwki i inne takie tam
plus kieszonkowe na rum, kawę, lekcje salsy i inne takie tam ...
Roxi napisał(a):Ile trzeba zabrać pieniążków na dwa tygodnie pobytu? No i ile kg ziemniaków można przewieźć przez granicę?
O te ziemniaki to dobre pytanie, bo na Kubie ich nie uświadczysz (przynajmniej nam się nie przytrafiły) tylko ryż i ryż ...
Jak zaoszczędzisz na ubraniach ( dużo nie trzeba brać bo ciepło
) to linie lotnicze pozwolą Ci zabrać do 20 kilogramów ... A przy powrocie ziemniaki można zamienić na rum ...
Roxi napisał(a):
Piękne zdjęcia!
Dzięki