wojan napisał(a):Jeżeli powiem, że też mam taką ochotę, to pewnie nie będziesz zdziwiony
Andrzej, tylko pamiętaj o grubym portfelu, bo książeczki przydziałowej za CUPki Rewolucja Ci nie da, ale co tam, ... Hasta la Victoria Siempre
Rysio napisał(a):wojan napisał(a):Jeżeli powiem, że też mam taką ochotę, to pewnie nie będziesz zdziwiony
Andrzej, tylko pamiętaj o grubym portfelu, bo książeczki przydziałowej za CUPki Rewolucja Ci nie da, ale co tam, ... Hasta la Victoria Siempre
Z napisał(a):alkoholu to akurat wsio mnogo i papierosów po 30gr. za paczkę,do dziś pamiętam populary którymi mnie poczęstował ochroniarz(bez filtra)-myślałem że płuca wypluję .Za tydzień wrzucę Wam fotę coby ciśnienie ciut podnieść.
Fajnie, że się zmobilizowałeś.... Mam nadzieję, że coś jeszcze będzie....wojan napisał(a):Po roku obijania się postanowiłem dokończyć moje kubańskie wypociny W teneryfskiej relacji TonegoMontany zdeklarowałem się napisać co nieco o tegorocznym wypadzie na La Gomerę i pomyślałem, że o Gomerze napiszę jak już dokończę ten wyrzut sumienia, który tu nade mną wisi ...