napisał(a) Vjetar » 29.07.2008 12:21
1. Ceny jedzenia, hmmm - pulpety w sosie pomidorowym Pudliszki 4,50 zł/słoik, fasolka po bretońsku 4,80 zł/słoik...krótko mówiąc mieliśmy prowiant z Polska i na miejscu kupowany był chleb, lody, napoje, piwo, krafna i burek, chipsy i inne takie pierdoły. Pizza jumbo zależy od miejsca 47-55 KN, obiad w knajpie zależy od zamówienia (rosół, pomidorowa, spaghetti z owocami morza, plejsecac czy jakoś tak ten kotlet był, pierś z kurczaka + napoje i wyszło 22 E). Nie wiem czego cen poszukujesz? Jak coś konkretnie to napisz.
2. Wjeżdżaliśmy M2 ale źle zjechałem na kamp więc trafiłem na M3 na której były prace remontowe w stronę stolicy i był korek (5 lipiec). Sam Budapeszt raczej OK. Ale to wrażenie piechura bo auto stało na Haller Camping i wszędzie metrem i z buta. Pierwsza granica H-HR-przede mną sprawdzali i trzymali chwilkę golfa (bagażnik), u mnie zaglądał do środka gdzie jest to dziecko wpisane w paszport (spał z tyłu na kanapie+ciemne szyby). Druga granica BiH-HR paszporty i pytanie dokąd.
Czy można na sam DO - piszą na forum, że tak....