Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wróciłem-pytajcie...

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vjetar
Legenda
Wróciłem-pytajcie...

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 24.07.2008 06:47

Witam, niestety koniec urlopu. Jeżeli Macie jakieś pytania to chętnie pomogę.
Trasa:
Gdańsk-Chyżne-Sahy-Budapeszt-Siofok-Udvar-Doboj-Sarajewo-Trebinje-Cavtat-Dubrownik-Mostar-Omiś-Split-Śibenik-Zadar-Pag-no i powrót A1-Zagreb-Letenye-Szombathely-Csorna-MosonMagyarovar-Bratysława-Żilina-Ćadca-Zwardoń-Gdańsk....
Same autokampy.
wojteker
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojteker » 24.07.2008 08:23

Jaki kamp odwiedziłeś na Pagu ?
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 24.07.2008 11:54

Na Pag i dalej w strone m. Bośana była tylko wycieczka. Zatrzymaliśmy się w autocamp Planik w Raźanac.
andre2
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andre2 » 27.07.2008 17:40

JacYamaha napisał(a):Na Pag i dalej w strone m. Bośana była tylko wycieczka. Zatrzymaliśmy się w autocamp Planik w Raźanac.

Witaj możesz podać jakie są ceny jedzenia??Dzięki :?:
walidom
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) walidom » 29.07.2008 11:01

Powiedz jeszcze czy dalej Budapesz jest rozkopany i trzeba trochę przez niego kręcić? a i jeszcze jedno czy sprawdzali ci na granicy chorwacko - węgierskiej paszporty?bo jedziemy ze znajomymi a im paszporty sie pokończyły i jada na dowód osobisty!Sprawdzałem w amabasadzie chorwackiej i czytałem na forum że można ale wolę się upewnić
dz.za odpowiedz myślę że bedzie! :lol:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 29.07.2008 12:21

1. Ceny jedzenia, hmmm - pulpety w sosie pomidorowym Pudliszki 4,50 zł/słoik, fasolka po bretońsku 4,80 zł/słoik...krótko mówiąc mieliśmy prowiant z Polska i na miejscu kupowany był chleb, lody, napoje, piwo, krafna i burek, chipsy i inne takie pierdoły. Pizza jumbo zależy od miejsca 47-55 KN, obiad w knajpie zależy od zamówienia (rosół, pomidorowa, spaghetti z owocami morza, plejsecac czy jakoś tak ten kotlet był, pierś z kurczaka + napoje i wyszło 22 E). Nie wiem czego cen poszukujesz? Jak coś konkretnie to napisz.
2. Wjeżdżaliśmy M2 ale źle zjechałem na kamp więc trafiłem na M3 na której były prace remontowe w stronę stolicy i był korek (5 lipiec). Sam Budapeszt raczej OK. Ale to wrażenie piechura bo auto stało na Haller Camping i wszędzie metrem i z buta. Pierwsza granica H-HR-przede mną sprawdzali i trzymali chwilkę golfa (bagażnik), u mnie zaglądał do środka gdzie jest to dziecko wpisane w paszport (spał z tyłu na kanapie+ciemne szyby). Druga granica BiH-HR paszporty i pytanie dokąd.
Czy można na sam DO - piszą na forum, że tak....

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone