robert236 napisał(a):Alek70 napisał(a):Przede wszystkim dzięki za odpowiedź, wybieramy się na "sam dół" bo chcemy zwiedzić ten rejon CRO(łącznie z wypadem do Czarnogóry) i zbieram info o kempach pod uwagę bierzemy miasteczko Molunat (kemp Monika)z racji właśnie Czarnogóry(ale to jeszcze ... ) i kemp Rudine lub Pod maslinom ale z racji "kameralności" skłaniamy się ku temu drugiemu, wyjazd planujemy na 14.08 a w rejonie Dubrownika powinniśmy się pojawić 16.08 ,spotkanie niewykluczone zawsze to miło spotkać CROMANIAKÓW z forum
Jesli bedziecie pod maslinom ok 16,08 to pewno sie spotkamy bo my bedziemy tam od 8,08 do 21,08.My tez mamy zamiar wyskoczyc do Czarnogory ale w tamtym roku bylismy ogladnac capm monika w molunacie i jest tam dosc ciasno i bardzo malo cienia wiec pojedziemy do czarnogory z orasaca(do granicy jest jakies 50 km)Nam tez badzie bardzo milo spotkac znajomych z forum
Alek70 napisał(a):robert236 napisał(a):Alek70 napisał(a):Przede wszystkim dzięki za odpowiedź, wybieramy się na "sam dół" bo chcemy zwiedzić ten rejon CRO(łącznie z wypadem do Czarnogóry) i zbieram info o kempach pod uwagę bierzemy miasteczko Molunat (kemp Monika)z racji właśnie Czarnogóry(ale to jeszcze ... ) i kemp Rudine lub Pod maslinom ale z racji "kameralności" skłaniamy się ku temu drugiemu, wyjazd planujemy na 14.08 a w rejonie Dubrownika powinniśmy się pojawić 16.08 ,spotkanie niewykluczone zawsze to miło spotkać CROMANIAKÓW z forum
Jesli bedziecie pod maslinom ok 16,08 to pewno sie spotkamy bo my bedziemy tam od 8,08 do 21,08.My tez mamy zamiar wyskoczyc do Czarnogory ale w tamtym roku bylismy ogladnac capm monika w molunacie i jest tam dosc ciasno i bardzo malo cienia wiec pojedziemy do czarnogory z orasaca(do granicy jest jakies 50 km)Nam tez badzie bardzo milo spotkac znajomych z forum
My będziemy poruszać się nissanem primera(grafit)- do zobaczenia na szlaku
Alek70 napisał(a):Pytanie to kieruję do fanów kempu pod maslinom Ewy i Roberta (myśle że mogę tak pisać), chodzi mi o to jak wygląda sprawa rezerwacji tzn. wysyłam email, co tam podawać np. czy namiot duży,mały ??? itd. będę bardzo wdzięczny za info. Pozdrówka
robert236 napisał(a):Alek70 napisał(a):Pytanie to kieruję do fanów kempu pod maslinom Ewy i Roberta (myśle że mogę tak pisać), chodzi mi o to jak wygląda sprawa rezerwacji tzn. wysyłam email, co tam podawać np. czy namiot duży,mały ??? itd. będę bardzo wdzięczny za info. Pozdrówka
Rezerwacja oczywiscie po angielsku jak najprosciej sformulowana nie koniecznie musi zawierac info o wielkosci namiotu(raczej ilosc osob) Mysle ze to w zupelnosci wystarczy Potem zostaje czekac na email zwrotny.......to chyba wszystko