Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wróciłam z Rogoznicy

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Beata W.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beata W. » 19.02.2007 09:08

Jechaliśmy na początku sierpnia do balatonu dojechaliśmy już po zmroku a miejsce na namiot znaleźliśmy na pierwszym campingu na jaki wjechaliśmy a byl przy samym Balatonie więc z miejscami raczej problemów niepowinno być. 10 euro zapaciliśmy za 2 osoby namiot i samochód.
j23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) j23 » 19.06.2007 20:49

czy z Rogoznicy są organizowane fishpikniki, czy możecie polecić jakiegoś przewoźnikai ewentualnie jakie są ceny tego rejsu
Beata W.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beata W. » 20.06.2007 07:23

Jest biuro turystyczne, które organizuje różnego typu wycieczki np. na Kornaty czy też autokarowe na wodospady Krka itp. Ale czy akurat organizują fishpikniki tego niewiem bo niebyliśmy zainteresowani.
BorsukWro
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) BorsukWro » 20.06.2007 10:05

Jeśli chodzi o żywienie, polecam od "promenadki" odbić nieco.
W pewnym momencie trzeba wejść w tunelik. Znaczy się w uliczkę.
Knajpa jest między budynkami,ale pomiędzy stolikami rosną drzewa. I
częściowo jest to teren odkryty. Przy wejściu jest chłodnia z której możemy
wybrać sobie rybę którą nam przyrządzą.
Obrazek

Aha - byłem tam, ale zgubiłem namiary na kwaterę. Jeśli ktoś ma coś
fajnego dla dwóch osób, praktycznie bez wymagań co do komfortu ale za to z
niewielkim portfelem, to będę wdzięczny...
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Wróciłam z Rogoznicy - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone