Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wróciłam z Makarskiej Riwiery i Poreca - pytajcie

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
larry
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) larry » 21.07.2003 13:09

monaa napisał(a):Wróciłam z Makarskiej Riwiery (Podgora) i Istrii (Poreca) - pytajcie, a pomogę. :hut:
PZDR
Monika

Cześć Moniko,

wstukaj proszę coś o Porecu. Gdzie tam mieszkałaś, za ile? Jaka jest twoja ocena miejscowości.

Dzięki
monaa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) monaa » 21.07.2003 14:17

Porec i Rovinj to dwie najbardziej godne polecenia miejscowości na Istrii. Porec liczy około 7.000 mieszkańców, ale w sezonie duuużo więcj - oczywiście turystów. :lol: Byłam tam juz po raz czwarty, więc troszkę wiem już o tej miejscowości i okolicach. Za każdym razem mieszkaliśmy u tych samych gospodarzy. Mogę dać Tobie namiary, jeżeli chcesz. :D Dysponują apartamentami A3, A4, A6. Ale w Porecu raczej nie ma szans na zamieszkanie w samym centrum, z tym się trzeba po prostu liczyć. :? Ja za A3 w lipcu płaciłam 30 euro. Ale w sierpniu stawki oczywiście rosną - do poziomu 55 euro.
PZDR
Monika
DarekJ
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) DarekJ » 21.07.2003 14:23

monaa napisał(a):Wybacz, ale jak widać dołączyłeś do nas całkiem niedawno, więc nie możesz pamiętać wszytkich dyskusji (na ten temat również były). :wink:
Z całym szacunkiem, trudno szukać noclegu o godzinie 1 czy 2 w nocy. Chyba przyznasz mi rację?????? Skoro nie obserwujesz parkingów, to skąd możesz wiedzieć, że zjawisko to jest marginalne? 8O Wiesz mi, z reguły nie ma tam wolnych miejsc, tyle osób korzysta z tego dobrodziejstwa.
...
Monika

Moje dane może mylą, ale na tym forum piszę już od 2 lat wcześniej jako gość (ale też pod tym nickiem) teraz jako zarejestrowany. Owszem było dużo dyskusji o jeżdzie non-stop ( i o drzemkach - może to masz na myśli?), w których brałem udział, bo jestem zdecydowanym przeciwnikiem takiej jazdy. Były głosy za i przeciw i gdzie nocować, ale o tym żeby nocować na parkingach, to nie trafiłem :? - ale też nie czytam od deski do deski.
I dlatego oceniłem to zjawisko jako marginalne. Zresztą w dyskusjach na innych forach było podobnie.
A co do samej idei to może będzie jakiś wątek poświęcony dokładnie takiej jeździe to wtedy spróbuje wyłożyć swoje racje...
larry
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) larry » 21.07.2003 14:36

monaa napisał(a):Porec i Rovinj to dwie najbardziej godne polecenia miejscowości na Istrii. Porec liczy około 7.000 mieszkańców, ale w sezonie duuużo więcj - oczywiście turystów. :lol: Byłam tam juz po raz czwarty, więc troszkę wiem już o tej miejscowości i okolicach. Za każdym razem mieszkaliśmy u tych samych gospodarzy. Mogę dać Tobie namiary, jeżeli chcesz. :D Dysponują apartamentami A3, A4, A6. Ale w Porecu raczej nie ma szans na zamieszkanie w samym centrum, z tym się trzeba po prostu liczyć. :? Ja za A3 w lipcu płaciłam 30 euro. Ale w sierpniu stawki oczywiście rosną - do poziomu 55 euro.
PZDR
Monika

Jeśli byś mogła to proszę o namiary na
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Dzięki
:lol:
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Wróciłam z Makarskiej Riwiery i Poreca - pytajcie - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone