Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wróciłam z CIOVO, OKRUG GORNJI, SPLIT, DUBROVNIK, PLITVICE

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krynia
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krynia » 05.09.2006 09:07

10-19 sieprnia zwiedzałam Chorwację. Nocleg w Bratysławie hotel PLUS - nie polecam, okropnie, brudno i hałaśliwie. Zwiedzalismy PLITVICE - nocleg ok. 10km od Plitvic w miejscowości RAKOVICA - niedrogo. Dalej CIOVO - OKRUG GORNJI - nocleg w bardzo milych i czystych warunkach z widokiem na Adriatyk. TROGIR, SPLIT, DUBROVNIK, PARK KRKA - kapiel pod wodospadami, POWRÓT PRZEZ ZAKOPANE i tam nocleg u Przesympatycznej Pani Helenki w pensjonacie Karolcia. Macie pytania? W miarę możliwości odpowiem.
Midunia
Globtroter
prosba

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midunia » 14.01.2007 19:22

mam prosbe- jesli bys mogla podac mi namiary na te tanie noclegi, bylabym bardzo wdzieczna- sama sie wybierac i jestem na etapie pilnych poszukiwan:D Mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
z gory dziekuje
radekiula
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) radekiula » 18.01.2007 08:58

hej ja tez poprosze ta kwaterka na mailika adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
spasibo
maar
Odkrywca
Re: wróciłam z CIOVO, OKRUG GORNJI, SPLIT, DUBROVNIK, PLITVI

Nieprzeczytany postnapisał(a) maar » 18.02.2007 21:23

krynia napisał(a): Dalej CIOVO - OKRUG GORNJI - nocleg w bardzo milych i czystych warunkach z widokiem na Adriatyk.

Bardzo proszę o namiar na jakiś tani apartament w tej miejscowości. Chcę się tam wybrać w 6 osób ($ dorosłych i 2 dzieci).
Pozdrawiam
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Marek
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 18.02.2007 22:07

a ja was zapraszam do obejrzenia zdjęć z plaz na ciovo
oto link
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=156 ... ht=#156623

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone