nocad napisał(a):Witam Wszystkich,
Jestem już tu na forum kilka dni i powoli staram się to wszystko ogarnąć. Jedziemy po raz pierwszy w sierpniu (17-27) właśnie do Baśka Voda, kwatera u znajomej Pani Uli Mam nadzieję że połkniemy chorwackiego bakcyla na dłużej
mam pytanie odnośnie plaży w Baśka Voda, czy wzdłuż plaży jest jakiś chodnik? Zabieramy 10mies. córeczkę i nie wiem jak z wózkiem, czy wziąść na dużych kołach czy na małych (parasolka), który sobie poradzi na żwirkowatej plaży w przypadku gdy będziemy chcieli iść gdzieś dalej.
pozdrawiam
elaba napisał(a):Aisza napisał(a):Ja mogę polecić apartamenty u pani Any
http://www.apartment-mateo.com/
Aisza czy możesz podać cenę apartamentu i dla ilu osób?
lemon napisał(a):Nie lubię dyskotek i pijanych malolatów. Czy pobyt w BV nie naraża na kontakt za takowymi ???
Bylem w zeszłym roku z dzieciakami w Fazanie na Istri i tam było cudnie, mimo iż w pobliżu był camping.
Czy apartamenty Mateo zapewniają prywatność (wygląda to na dość duże lokum)?
bahrij napisał(a):do lemon, czy mógłbyś podać namiary do kwaterki w Fazanie? Po 4 pobytach w centrum i na południu Cro chciałbym teraz zawiedzić północ - Istrię. Jak mozesz podaj wiecej info na e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Wielkie dzięki.
Waldii77 napisał(a):Baśkę można z czystym sumieniem polecić; oczywiście Baśkę V. Urocza mieścina, wspaniały klimat, ot taki mały raj na ziemi-przynajmniej jak dla mnie...myśle ze wielu sie pod tym podpisze!Polecam!
mamax napisał(a):jarobert11
Poproszę o namiary
mamax napisał(a):Dzięki, wnioskuję że mogę śmiało po Polsku pisać.
A masz może jakąś stronkę ?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne