witam
chcialbym prosic "marta_h_" o kontakt w sprawie kwatery u pani uli. na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
pozdrawiam
kaska_b napisał(a):Witam,
też proszę o jakieś namiary na kwatere w Baska Voda u Pani Uli, ulica Mestrovica 5, o której tak pozytywnie wypowiadała się "marta"
Pozdrawiam,
Kaśka
marta_h_ napisał(a): apartamenty u Pani ULI na ulicy Mestrovica 5 w Baska Voda można tam pisać e-maila pani Ula szybko odpisuje: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
marta_h_ napisał(a):Witajcie
Na początku chciałam Wam bardzo podziękować za wszystkie rady przed wyjazdem, zawsze mogłam na was liczyć. Tyle dni spędzonych na forum, a tu wakacje przeleciały w mgnieniu oka i tylko piękne wspomnienia pozostały. Byłam przez 10 dni w Baśka Voda. Było naprawdę pięknie. Byliśmy w super apartamencie u p. Uli - Polki. Gospodarze byli wspaniali, co wieczór częstowali winem i nie tylko można było posiedzieć i porozmawiać i wielu ciekawych rzeczy o Chorwacji się dowiedzieć. Polecam apartamenty u Pani ULI na ulicy Mestrovica 5 w Baska Voda można tam pisać e-maila pani Ula szybko odpisuje: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl . Co do samej Chorwacji to oczywiście przepięknie nie będę się tutaj powtarzać. Baska Voda bardzo nam odpowiadała. Była dla nas wystarczająca pod względem wieczornych wypadów można było posiedzieć w barze na plaży czy potańczyć. Jeżeli ktoś woli dyskoteki to raczej nie polecam ale bary i przytulne knajpki na plaży nas zachwyciły. Gusta oczywiście są różne ale my jednak woleliśmy stołować się w domu, jeżeli dobrze przygotuje się wszystko przed podróżą to gotowanie nie zajmuje wiele czasu potem na miejscu. Plaża piękna z drobnymi kamyczkami także wystarczyła karimata żeby wygodnie poleżeć, przydał się także parasol bo było bardzo gorąco. Dogadywaliśmy się bez problemu po polsku i szczerze powiedziawszy to po angielsku czy niemiecku było się gorzej dogadać jak po polsku. Byliśmy na wycieczce na wyspie Hvar i Brac z samej wycieczki nie byliśmy jakoś szczególnie zadowoleni ale to oczywiście także kwestia gustu ale bardzo podobał się nam powrót i świetna zabawa na statku oczywiście po wypiciu sporej ilości wina Poza tym pływaliśmy skuterem wodnym co serdecznie polecam bo wrażenia są wielkie, znajomi byli także zadowolenia bardzo z lotu ze spadochronem ciągniętym za łodzią. Z wyjazdu jesteśmy bardzo zadowoleni, poznaliśmy tam także wspaniałych ludzi. Jeżeli ktoś ma jakieś pytania chętnie pomogę.
Pozdrawiam
Marta
agary35 napisał(a):Byliśmy w ubiegłym roku u Pani Uli. Wrażenia pozytywne kwatera czysta i zadbana wszystko ok.
Taki mieliśmy widok z balkonu.
agary35 napisał(a):W tym terminie co Ty będzie tam również mój kolega z Krakowa błękitnym Kia cee'd SW, któremu poleciłem Panią Ulę. W tym roku też chcieliśmy być jej gośćmi lecz nie mogliśmy dopasować apartamentów dla dwóch rodzin w tym samym terminie (jedziemy do Breli)
Co do okolicy:
- 350m do plaży spacerek uliczką w dół
- 200m do Keruma
- do centrum również blisko
- stragan z tanim winem deptakiem przy plaży w stronę Makarskiej
- uroczy spacer deptakiem w kierunku Breli około 1h
Zdjęcia zamieszczę jak będę miał więcej czasu.
Pozdrów mojego kolegę Marcina od KR grupy śląskiej (Adam) - będzie zdziwiony.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne