Jeśli jest taka opcja to zmienić termin wyjazdu, w czerwcu ceny są sporo niższe
Co do ap. u P Uli, dysponuje ktoś zdjęciami na których widać dojście do plaży, jak to jest daleko ( albo mapka google ) ?
MeggiW napisał(a):Baśka Voda - lipiec 2014r. - nasz debiut w Chorwacji u p.Uli. Polecam miejscowość - pięknie, choć tłoczno, ale nam to w ogóle nie przeszkadzało. Mnóstwo rodaków, czasami miałam wrażenie, że jestem w Polsce
od 25 lipca 2015 Tucepi - zobaczymy czy się nie rozczaruję. Zazwyczaj pierwsze wrażenie jest u mnie długotrwałe i ciężko mi się przestawić
monia1907 napisał(a):My w sierpniu byliśmy w tym miejscu http://www.gdjenamore.com/appartamenti- ... avka-8636/ do plaży jakie 5 minut, więc nie było problemem chodzić po kilka razy, fakt, że trochę pod górkę, ale nie jakoś tragicznie. Byliśmy z dziećmi 4,6 lat, polecam to miejsce
Płaciliśmy 70E za apartament - 2 podwójne łóżka, aneks kuchenny, łazienka, klima, wifi, widok na morze
barkley10 napisał(a):Witam.
Wakacje oczywiście się udały, natomiast kilkoma rzeczami byliśmy mocno zdegustowani.
Przede wszystkim byliśmy mocno zdegustowani liczbą ludzi. Mimo że to początek lipca, czasami człowiek czuł się jak w Mielnie.
barkley10 napisał(a):Witam.
Właśnie zakończyliśmy z rodzinką nasz drugi pobyt w Baska Voda po kilkuletniej przerwie. Jako że często korzystam z rad forumowiczów, chętnie też podzielę się uwagami.
Wakacje oczywiście się udały, natomiast kilkoma rzeczami byliśmy mocno zdegustowani.
Przede wszystkim byliśmy mocno zdegustowani liczbą ludzi. Mimo że to początek lipca, czasami człowiek czuł się jak w Mielnie.
Ceny były zdecydowanie wyższe niż w okolicznych miejscowościach (może poza Brelą).
Wszędzie na plaży płatne toalety i prysznice! (również w "dzielnicach" Baski
Byliśmy już wiele razy w Chorwacji ale dawno nie jedliśmy tak słabych lodów i arbuzów.
Jeżeli macie ochotę dowiedzieć się jeszcze jakichś innych informacji to proszę pytać.
Pozdrawiam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne