napisał(a) RONINEK » 07.08.2015 19:15
RONINEK napisał(a):jarod napisał(a):RONINEK napisał(a):Wyslane zapyganie do wszystkich ze strony Baskavoda. W sumie kilkadziesiąt.
Napisz proszę jaki był odzew i ewentualnie co wybrałeś.
Jak na razie kilka e-maili z rana typu : "przykro nam, nic nie mamy w tym terminie" itd itd. i kilka wiadomości że mają, ale koniec sierpnia lub wrzesień. Takie same wiadomości z dwóch agencji z BV do których napisałem.
Tylko jedna wiadomość wzbudzająca nadzieję, jakiś pan podał mi dwa numery telefonu, że być może tam coś mają.. tylko nie wiem czy zdołam się dogadać przez telefon..
Wygląda na to, że faktycznie Baska Voda mocno oblężona w sierpniu..
Więc tak, wysłałem przez dwa dni w sumie około 50-70 zapytań o mieszkanie z różnych stron rezerwacyjnych.
Przyszło jakieś 20 odpowiedzi i tu UWAGA ! : część odpowiedzi wylądowała w folderze SPAM ! Dobrze że zauważyłem
Praktycznie wszystkie odpowiedzi to: przykro nam, nie mamy nic w tym terminie itd..
2 oferty wolnego apartamentu były ok, ale cena była dla mnie zaporowa; 80-100 euro za dobę za mały pokoik z aneksem kuchennym i łazienką na obrzeżach BV..
I tylko jedna przyzwoita oferta; praktycznie centrum BV, bardzo ładny duży pokój z przedpokojem i co ważne z ogromnym tarasem z widokiem na.. wiadomo co
70 metrów do plaży.
Cena 60 euro , po krótkiej mailowej negocjacji stanęło na 57 euro za dobę (2+1 " nie mały pies) w cenie internet ,klima ,parking. Wysłałem zaliczkę i rezerwacja "zaklepana"
Z moich obserwacji wynika, że BV jest oblężona bardziej niż zwykle, a dodatkowym moim "problemem" był psiak. Ale sumując, wystarczyło 2 dni intensywnego szukania i bardzo fajny apartament w dobrej cenie czeka .
Już za kilka dni 9 dni w BV , a potem przeprowadzka na kolejne 5-7 dni na półwysep.
Pozdrawiam