travel napisał(a):O kurczę !
A można było zrobić z tego zlot czarownic
A przede wszystkim Cycem z porannego udoju się uraczyć o wschodzie słońca
travel napisał(a):O kurczę !
beatabm napisał(a):travel napisał(a):O kurczę !
A przede wszystkim Cycem z porannego udoju się uraczyć o wschodzie słońca
travel napisał(a):
Tak blisko miałam do cyca !
I mogłam cichaczem się wymknąć na cyca , bo Misiek chrapał aż miło
beatabm napisał(a):travel napisał(a):
Tak blisko miałam do cyca !
I mogłam cichaczem się wymknąć na cyca , bo Misiek chrapał aż miło
Łączę się z Tobą w bólu straty Cyca Następnym razem bacznie się przyglądaj jachtom w porcie, zwłaszcza tym z polską banderą I przy każdym pytaj: przepraszam, czy zastałam Kapitańską i czy tu dają Cyca?
travel napisał(a):
A w 2018 też będziecie cycać na chorwackich wodach
travel napisał(a):Ja na pewno będę na chorwackim lądzie we wrześniu.Jak zwykle zresztą
Katerina napisał(a):Co się zmieniło? 17 cie lat temu było o wiele mniej ludzi na Korczulce
Katerina napisał(a):A te kłęby - raz białe, raz czarne nad Eliaszem - nic innego nie robiłam, tylko co chwilę sprawdzałam sytuację nad górami - diagnozując (raz z sukcesem, raz bez ) jaka nas czeka pogoda na najbliższe parę godzin
Muszę sobie przypomnieć co my robiliśmy 15ego września..
Kasia i Krzyś napisał(a):Pag - wiadomo, zieleni nie uświadczysz zbyt dużo, ale to były chyba najlepsze wakacje w Cro pod względem wypoczynkowym, przez 10 dni w miejscu, gdzie "nic nie ma" musiało być relaksująco
zabrakło mi dwóch hitów widokowych wyspy - Sv. Vida i Beretnicy/Beritnicy, ale wiadomo, każdy spędza urlop jak lubi
Kasia i Krzyś napisał(a):Kotor i Boka - cudowne po pierwszej krótkiej wizycie w Montenegro 5 lat temu w końcu w tym roku udało się pobyć tam dłużej, trzy dni pozwoliły zobaczyć sporą jej część i większość miejsc nas zachwyciła, pomimo morderczych temperatur, ale na dłuższy pobyt urlopowy się tam nie zdecydujemy, bo plaże (niedługo w mojej relacji przeniesiemy się do Czarnogóry)
Kasia i Krzyś napisał(a):Orebić - bardzo dobrze wspominam pobyt (Sv. Ilija ), choć sam Pelješac w mojej opinii ustępuje zarówno pobliskiej Korčuli czy Hvarowi
Kasia i Krzyś napisał(a):czekam na Korčulę, choć chyba znam już tam każdą uliczkę i murek
gusia-s napisał(a): Wasz apartament
Uwielbiam ją z tej strony [/quote]travel napisał(a):... Po około 15 minutach dopływamy do Korczuli. Miasteczko z wody robi niesamowite wrażenie:
...
Powrót do Nasze relacje z podróży