krakusowa napisał(a):Cóż można powiedzieć...pięknie
krakusowa napisał(a):Cóż można powiedzieć...pięknie
Abakus68 napisał(a):zostawiłaś mnie samego i się zgubiłem
Abakus68 napisał(a):zdjęcia powodują, że chce się trafić w takie miejsce, chłonąć je, ale żeby inni byli gdzieś daleko... nie wiem dlaczego, ale od razu przypomniał mi się pewien wyjazd zimą około 3.00 z domu w delegację. Świeżo po śniegu. Podjechałem do firmy, gapa musiałem wrócić po coś do domu i jechałem po własnych śladach - tak sobie pomyślałem, że każdy w ładnym miejscu chociaż raz powinien dostać od życia szansę powrotu w punkt wyjścia po własnych, niezadeptanych śladach, czego i Tobie i wszystkim życzę...
Abakus68 napisał(a):Iza!!! No to ja kończę z moją relacją! Słowa już nie napiszę, zdjęcia nie dodam... Wstyd normalnie ludziom pokazywać takie klunkry moje... Twoje zdjęcia po prostu wprowadziły mnie w taki zachwyt, że ja muszę tam pojechać... Żona nie wsiądzie mi do auta na te serpentyny, ale cóż... znajdę jej jakieś spa... Szok... PRZEPIęKNIE!!!!
piekara114 napisał(a):Super serpentynki z super widokami... Też bym tego miejsca nie odpuściła...
Abakus68 napisał(a):Iza!!! No to ja kończę z moją relacją! Słowa już nie napiszę, zdjęcia nie dodam... Wstyd normalnie ludziom pokazywać takie klunkry moje... Twoje zdjęcia po prostu wprowadziły mnie w taki zachwyt, że ja muszę tam pojechać... Żona nie wsiądzie mi do auta na te serpentyny, ale cóż... znajdę jej jakieś spa... Szok... PRZEPIęKNIE!!!!
mysza73 napisał(a):Łooooo matko ,travel napisał(a):To zdjęcie przedstawia najkrótszą drogę z Kotoru do Parku Narodowego Lovcen .
jechaliśmy tam, ale nie wiedziałam, że to tak fajnie wygląda i że aż tyle tych serpentynek jest
Katerina napisał(a):: Serio - zdjęcia piękne - a oko fotografa bezcenne - nie tylko krajobraz - samograj
CROnikiCROpka napisał(a):Serpentina.... z daleka wygląda ładnie, jadąc pewnie bym się pos...ła Ale widoki piękne!
Powrót do Nasze relacje z podróży