"travel" nie rób chec pewnie jest nie jedna osoba która czyta relację od samego początku. Tak jak ja. Jest fajna.
Co do Pagu nie wszystkim się musi podobać. Każdy ma swój gust.
gusia-s napisał(a):Nie bądź taka pewna ... przeczytałam
marosmaro napisał(a):"travel" nie rób chec pewnie jest nie jedna osoba która czyta relację od samego początku. Tak jak ja. Jest fajna.
Co do Pagu nie wszystkim się musi podobać. Każdy ma swój gust.
travel napisał(a):A tak swoją drogą gdzieś przeczytałam ,że Czarnogóra jest jak Chorwacja sprzed 20 lat .
Ale na pewno nie na wybrzeżu , bo tutaj jest jak w Chorwacji za 20 lat(oby tak się nie stało z Chorwacją) - komercja, hotele i szpan
Janusz Bajcer napisał(a):travel napisał(a):A tak swoją drogą gdzieś przeczytałam ,że Czarnogóra jest jak Chorwacja sprzed 20 lat .
Ale na pewno nie na wybrzeżu , bo tutaj jest jak w Chorwacji za 20 lat(oby tak się nie stało z Chorwacją) - komercja, hotele i szpan
Linia brzegowa Czarnogóry – 293,5 km (łącznie z Zatoką Kotorską)
Linia brzegowa Chorwacji - 5835.0 km (łącznie z wyspami).
Te dwie liczby mówią wszystko.
travel napisał(a): A tak swoją drogą gdzieś przeczytałam ,że Czarnogóra jest jak Chorwacja sprzed 20 lat .
krakusowa napisał(a):travel napisał(a): A tak swoją drogą gdzieś przeczytałam ,że Czarnogóra jest jak Chorwacja sprzed 20 lat .
Oby nie, to byłaby tragedia
Czarnogóra dziś i 11 lat temu to dwa kraje
Oczywiście chodzi o wybrzeże. Ta dziś to ... brak mi słów
ruzica napisał(a):Wstyd się przyznać, ale przegapiłam relację Ale już nadrobiłam Mnie w Czarnogórze też brali za Ruskę oni tak chyba mają..