Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wracam na forum

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
petris
Cromaniak
temat postu

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 16.05.2005 11:44

Panowie :!: Panowie :!: :!: zaczyna tu być jak w "rynsztoku"-ktos z Was to powiedzial,czy to dalsza czesć-planowanego dawno temu rozwalenia FORUM .I biorą w tym udział uczestnicy Zlotów.Cro-maniakow :?: Bardzo przykro. :evil:
Gdzie jest jakis moderator :?: ,od wczoraj nie powinno byc sladu po tych postach.
Całe szczescie,że wchodza tu nowi ludzie spragnieni wiadomosci o Chorwacji
Nie wstyd Wam :!: :!:
Nie zauwazyliscie ,że wielu miłosników Chorwacjii zrezygnowało z pojawiania sie na FORUM
:evil: :evil: :evil:
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 16.05.2005 11:45

i niby jego post leżał od 19.04 bez odpowiedzi ? Ja raczej nie przeoczyłbym tak smkowitego kąska ... chyba , że byłem zabaniaczony ... ale przeważnie jestem i nic co ważne mi nie uciekało ... chyba się starzeję ... :cry:
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 16.05.2005 12:43

MorskiPas napisał(a):
platon napisał(a):czy można zmienić temat postu i treść po paru dniach bez pozostawiania śladu ,że robiło się zmiany?

TAK MOŻNA nawet po roku. Warunek jest JEDEN. To musi być OSTATNI post w WĄTKU. W tym wypadku był pierwszy i jedyny czyli też ostatni. Jeśli pod postem ktoś napisał następny post, to wtedy i tylko wtedy pojawia się napis informujący o zmianie. To dotyczy KAŻDEGO użytkownika forum.

Były do tego postu ,,dymisja''jeszcze 3 odpowiedzi ,co prawda nie bardzo związane z tematem ,ale były.
Proponuję usunąć cały temat i nie bawić się z tym ,bo niepotrzebnie
są tarcia w naszym gronie.Kiedyś tą zagadkę wyjaśnimy.
Natomiast jest faktem ,że niektórzy się ,,spakowali'' i tutaj należałoby jakiś kroki podjąć ,bo przez niefortunny eksperyment z moderowaniem
trochę niesympatycznie się zrobiło.
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 16.05.2005 13:33

Jędruś , a dasz pyska ? :lol:
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 16.05.2005 14:16

bazyl napisał(a):Jędruś , a dasz pyska ? :lol:

Pewnie ,że dam.
Morski ..... też dawaj pyska. :D
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 16.05.2005 14:32

platon napisał(a):Morski ..... też dawaj pyska. :D

A dam.

Tylko jeszcze nie wiem czy "pyska" czy "po pysku" i komu najpierw.

:lol:
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 16.05.2005 14:45

MorskiPas napisał(a):
platon napisał(a):Morski ..... też dawaj pyska. :D

A dam.

Tylko jeszcze nie wiem czy "pyska" czy "po pysku" i komu najpierw.

:lol:

buchachacha,jak po pysku to najlepiej misiowi Gogo :D
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 16.05.2005 15:42

Ależ tu na forum pełno wulgaryzmów, proponuję aby moderator lub admin ich wyciął. A przodują w tym jak "Petris" zauwazył uczestnicy spotkań croforum. Pozdrawiam pozostałą część, tą normalną i nie powiązaną zależnościami i wzajemnymi uprzejmościami.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 16.05.2005 15:58

darek1 napisał(a):Ależ tu na forum pełno wulgaryzmów, proponuję aby moderator lub admin ich wyciął. A przodują w tym jak "Petris" zauwazył uczestnicy spotkań croforum. Pozdrawiam pozostałą część, tą normalną i nie powiązaną zależnościami i wzajemnymi uprzejmościami.

Coś mi tu nie bardzo pasuje. Ktoś tu sobie robi żarty.
Pozdrawiam
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 16.05.2005 18:49

Dziękuję Janusz za zaufanie i przyjecie na forum, widzę że nie rościsz urazy podobnie jak chyba Petris i Morski Lew. Pozdrawiam odwaznego krakuscity ze swoimi niezależnymi pogladami. krakuscity to nie zart to jest prawda. Co prawda powstało lekkie zamieszanie z powodu mojego objawienia się niczym cudu nad Wisłą - Pozdrawiam - urlop powoli się przybliża
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 16.05.2005 20:35

darek1 napisał(a):Dziękuję Janusz za zaufanie i przyjecie na forum, widzę że nie rościsz urazy podobnie jak chyba Petris i Morski Lew. Pozdrawiam odwaznego krakuscity ze swoimi niezależnymi pogladami. krakuscity to nie zart to jest prawda. Co prawda powstało lekkie zamieszanie z powodu mojego objawienia się niczym cudu nad Wisłą - Pozdrawiam - urlop powoli się przybliża

Vedran.Niebo.Pozdrowienia.
Buchchchacha. :D :D :D
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Wracam na forum - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone