andrzej.k napisał(a):możecie mnie oświecić i napisać o jakich opłatach jest mowa ??
jeżeli dobrze zrozumiałem to ta oplata ma być tylko za to że z danego banku zrobienie przelewu czy jak ??
andrzej.k napisał(a):jestem w sparkasse mittelholstein i nie mam opłat, przelewałem już nie raz do polski , jedyne co złe to jest to ze przelewam euro a dany bank ma kiepski przelicznik na złotówki
szary779 napisał(a):Może ktoś mnie pomoże. Przelew walutowy w ing wg taryfy 40PLN. Wyświetliło mi się że jest nieprawidłowy nr iban( 19 cyfr) w tabeli opłat kosztuje to dodatkowe 20pln.Jeśli nr jest nieprawidłowy czy ten przelew dojdzie?
szary779 napisał(a):Może ktoś mnie pomoże. Przelew walutowy w ing wg taryfy 40PLN. Wyświetliło mi się że jest nieprawidłowy nr iban( 19 cyfr) w tabeli opłat kosztuje to dodatkowe 20pln.Jeśli nr jest nieprawidłowy czy ten przelew dojdzie?
Bozena Kljaković napisał(a):szary779 napisał(a):Może ktoś mnie pomoże. Przelew walutowy w ing wg taryfy 40PLN. Wyświetliło mi się że jest nieprawidłowy nr iban( 19 cyfr) w tabeli opłat kosztuje to dodatkowe 20pln.Jeśli nr jest nieprawidłowy czy ten przelew dojdzie?
Proponuje zebys sie skontaktowal z wlascicielem tego konta ,jego iban jest z 19 cyfr ,jak kazdy inny iban ale cos brakuje? czyli jest nieprawidlowy i mozesz miec problem.Prawdopodobnie przed cyframi Iban brakuja literki HR
Pozdrav:)
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne