Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wózek czy nosidło dla dziecka- Dubrovnik+Zupa

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
edytas
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) edytas » 03.08.2012 19:58

Też odniosłam wrażenie, że ruch na murach jest jednokierunkowy. Nikt się z nami nie mijał, a zwiedzających było ogrom.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 04.08.2012 20:11

edytas napisał(a):Też odniosłam wrażenie, że ruch na murach jest jednokierunkowy. Nikt się z nami nie mijał, a zwiedzających było ogrom.

Też szliśmy "w lewo" ale z nami się mijali, często - pamiętam dobrze bo mnie to trochę zdziwiło (stąd mój wniosek, że można chodzić w obie strony - 2008 rok).
Upierać się nie zamierzam.
:wink:

Czy to czasem nie jest ustalony kierunek dla tych, którzy wypożyczają "system audio" z numerowanymi przystankami, opisem trasy i zabytków?
skywalker_01
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) skywalker_01 » 04.08.2012 21:08

Chavele napisał(a): jeszcze jedno pytanko czy w sezonie plaże w samym Dubrovniku są mocno zasyfione?

Czy zasyfione ? To rzecz gustu. :roll:
Mniej więcej wyglądają tak. :mrgreen:

Obrazek
Ostatnio edytowano 11.08.2012 10:32 przez skywalker_01, łącznie edytowano 1 raz
edytas
Odkrywca
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) edytas » 05.08.2012 20:19

Jacek S napisał(a):
Czy to czasem nie jest ustalony kierunek dla tych, którzy wypożyczają "system audio" z numerowanymi przystankami, opisem trasy i zabytków?

Nie wiem, ale my nie zwiedzaliśmy z "systemem audio".
bodziach
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) bodziach » 13.08.2012 06:36

thopson23 napisał(a):
Chavele napisał(a): a jeziora plitvickie? da się pozwiedzać z wózkiem? na zdjęciach dużo schodów.

Byłem, próbowałem - ODRADZAM. Masa schodów
Poprzednia strona

Powrót do Chorwackie ABC

wózek czy nosidło dla dziecka- Dubrovnik+Zupa - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone