Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wolontariat

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dijete.86
Turysta
Wolontariat

Nieprzeczytany postnapisał(a) dijete.86 » 01.02.2010 21:00

Mam pytanko, czy ktoś z was wie gdzie albo skąd można wyjechać na wolontariat do chorwacji lib Bośni i Hercegowiny?!

Za udzielenie informacji dziękuję
jakby co można napisać na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 01.02.2010 22:18

Nie wiem, w jakim jesteś wieku...czy jeszcze "łapiesz się" na EVS.. W każdym razie najłatwiej skontaktować się z najbliższym Ci Centrum Wolontariatu strona RCW; sieć RCW i "zasięgnać" języka.
Jeśli już nie mieścisz się w granicach wiekowych Programu Młodzież i EVS, to można jeszcze spróbować skorzystać z programu Polska Pomoc (MSZ).. Tak czy siak, trzeba mieć jakąś organizację wysyłającą.. także Cenrtum wolontariatu nieodzowne.
Pozdrawiam
dijete.86
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dijete.86 » 02.02.2010 10:37

Serdeczne dzięki za pomoc:) :D
nova_akropola
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) nova_akropola » 18.03.2010 22:25

dijete.86 napisał(a):Mam pytanko, czy ktoś z was wie gdzie albo skąd można wyjechać na wolontariat do chorwacji lib Bośni i Hercegowiny?!

jakby co można napisać na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

najlepiej sie skontakowac z Volonterski Centar Zagreb, oni przyjmuja wolontariuszy na stypendia roczne, ostatnio nawet byl ktos z polski
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 18.03.2010 22:40

nova_akropola napisał(a):
dijete.86 napisał(a):Mam pytanko, czy ktoś z was wie gdzie albo skąd można wyjechać na wolontariat do chorwacji lib Bośni i Hercegowiny?!

najlepiej sie skontakowac z Volonterski Centar Zagreb, oni przyjmuja wolontariuszy na stypendia roczne, ostatnio nawet byl ktos z polski

Ale najpierw jakaś Pl organizacja musi tego wolontariusza wysłać... taki porządek rzeczy, takie "zasady gry"....i bez tego ani rusz.
Pozdrawiam
anka2
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) anka2 » 30.04.2012 09:28

A może wiecie coś o miejscach, które opierają swoją działalność na pracy wolontariuszy z którymi można się bezpośrednio skontaktować? Mam na myśli sanktuaria, hostele, fundacje, zakłady opieki..?

Powrót do Kultura chorwacka

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone