Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wody termalne -Słowacja

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jola L-G
Cromaniak
Re: Ceny wyciągów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 27.11.2007 21:11

fleming napisał(a):Czy zna ktoś może aktualne ceny na wyciągu w Orawicy oraz cennik wypożyczalni nart i butów?

Jeżeli chodzi o tę chwilę, to jeszcze w niedzielę Oravica nie była czynna.
kobe74
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kobe74 » 08.12.2007 20:49

Odpowiadam na temat odpoczynku na Słowcji.Wspaniała sprawa n.p.Besenova, Nocleg proponuję w hotelu Bobrovnik nad Liptovskim Mare.10 km do Ski Park Rużenborok i tyle samo do basenów termalnych w Besenovej.Można też bliżej od granicy z Polską Oravice w Słowackim Tatrzańskim Parku Narodowym,piękny nowoczesny kompleks Meander Park lub odkryte stare baseny i dosłownie rzut beretem nowa trasa zjazdowa i wyciąg narciarski.Trochę trudniej z noclegami.Pozdrawiam
keruj7
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) keruj7 » 08.12.2007 21:02

[quote="kobe74"]Można też bliżej od granicy z Polską Oravice w Słowackim Tatrzańskim Parku Narodowym,piękny nowoczesny kompleks Meander Park lub odkryte stare baseny i dosłownie rzut beretem nowa trasa zjazdowa i wyciąg narciarski.Trochę trudniej z noclegami.Pozdrawiam[/quote

Ciekawe o czym pisał AndrzejJ na pierwszej stronie :?:
keruj7
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) keruj7 » 09.02.2008 10:11

Świeże dane z Oravicy. Wyciąg czynny, trasa mocno oblodzona, śnieg mokry. Baseny w porównaniu z ubiegłym rokiem podrożały mocno a jeszcze mocniej się zatłoczyły mimo otwartego sporego basenu rekreacyjnego. Może wpływ na to ma okres ferii ? Nie mniej w najbliższym czasie wracam pomoczyć się jeszcze trochę. :lol:
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 05.04.2008 15:27

Polecam Aquapark w Popradzie. Warto kupić pełen wypas 4h za 900ks jest fantastycznie ,super zabawa . Zewnętrzne termy , duży basen , rury średnie , sauny bomba.
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 07.04.2008 13:20

Wybaczcie, ale jestem trochę "zakręcony" tragedią, która nas dotknęła i nie mogę wyśledzić danych o sprawdzonych basenach termalny słowackich, głównie siarkowych. Jeśli ktoś ma dobry namiar na kwaterę i w/w rodzaj wód proszę o namiary. Nie mam teraz głowy do przeszukiwania internetu, a chcemy wyskoczyć, zregenerować duszę i ciało.
Pozdrawiam
Ps ew na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.04.2008 13:29

maciek1956 napisał(a):Wybaczcie, ale jestem trochę "zakręcony" tragedią, która nas dotknęła i nie mogę wyśledzić danych o sprawdzonych basenach termalny słowackich, głównie siarkowych. Jeśli ktoś ma dobry namiar na kwaterę i w/w rodzaj wód proszę o namiary. Nie mam teraz głowy do przeszukiwania internetu, a chcemy wyskoczyć, zregenerować duszę i ciało.
Pozdrawiam
Ps ew na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Co leczą słowackie wody

Wody siarkowe są w uzdrowisku Bojnice
wikusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikusia » 08.04.2008 12:33

Dla poszukujących tylko odprężenia i efektów leczniczych oczywiście Oravica.Natomiast dla dzieci,młodzieży także tej nieco starszej :lol: ale szukającej mocniejszych wrażeń polecam Tataralandię.
-Yaro-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Yaro- » 16.04.2008 06:31

wikusia napisał(a):Dla poszukujących tylko odprężenia i efektów leczniczych oczywiście Oravica.Natomiast dla dzieci,młodzieży także tej nieco starszej :lol: ale szukającej mocniejszych wrażeń polecam Tataralandię.

Tatralandia jest super byłem tam dwa lata Temu :D
wikusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikusia » 16.04.2008 08:21

A propos Tatralandii, radzę wybrac się w dzień powszedni,bo w weekend jest maaaasa ludzi i można nie zdążyć skorzystać ze wszystkich atrakcji :!: :papa:
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Wody termalne -Słowacja - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone