piotrek180686 napisał(a):to jest ten parking na łące na przeciwko konzum i restauracja obok marketu??
piotrek180686 napisał(a):czyli tak
jadę do Skradin parkuje na parkingu koszt około 60 kn za godzinę , później idę po bilet do tego szklanego budynku ( z tego co widziałem na cenniku na 2017 r to osoba dorosła 180kn a dzieci do 7 lat za darmo ?? ) w tym mam podróż statkiem więc idę na statek ( tylko który czy są one jakoś oznakowane ) pewnie będzie kolejka ale ja będę z samego rana i jak nie będzie kolejek? później płyniemy na miejsce po znakach na wodospad zwiedzamy i wracamy na statek tylko czy musimy wracać tym samym ?
piotrek180686 napisał(a):sorry miało być około 6 kn za godzinę
JB napisał(a): Czy ktoś był ostatnio nad tym jeziorem w stronę Vinovać opisywanym na początku tego wątku
knam napisał(a):Witam.
tak jak w temacie mam zamiar wybrać sie skuterem wodnym na wodospady krka, czy był ktoś może jest w stanie powiedzieć coś na ten temat
Uprzejmie prosimy odwiedzających o cierpliwość i wyrozumiałość jeśli nich z powodu ograniczeń dotyczących liczby odwiedzających obecnie wyłączone wejście do Skradinski Buk. W tych wyjątkowych okolicznościach, w oczekiwaniu na wejście do Skradinski Buk, zwiedzający mają okazję odwiedzić miejsca upstream „Krka” i atrakcji w regionie. Zaplanuj wizytę w parku. Dziękuję.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne