piekara114 napisał(a):Witam,
w tym roku wycieczka do wodospodów KRKA - chcemy z synem popływać pod wodospadem
Szalony pomysł pływać pod wodospadem
gosiapp napisał(a):piekara114 napisał(a):Witam,
w tym roku wycieczka do wodospodów KRKA - chcemy z synem popływać pod wodospadem
Szalony pomysł pływać pod wodospadem
anakin napisał(a):henius34 napisał(a):Jak tak czytam o tej wyższości Plitvic nad Krka to juz się zastanawiam czy wybierać się w tym roku do tych drugich
Jeśli byłeś w Plitvicach-nie wybieraj się.
Nic,jeno rozczarowanie Cię tam czeka.
Janusz Bajcer napisał(a):
Pod samym wodospadem nie popływacie, dostęp jest ograniczony bojami.
jackiller napisał(a):Jest ładnie (co widać na zdjęciach) choć mnie nie powaliło właśnie ze względu na tłum.
greenrs napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):
Pod samym wodospadem nie popływacie, dostęp jest ograniczony bojami.
Nie wiem kiedy byłeś, ale ja właśnie wróciłem... Tych boi chyba nikt nie respektuje. Tłumy rozwrzeszczanych ludzi dosłownie wszędzie - pod wodospadem, nad wodospadem... Uważam, że o tej porze roku na Krka po prostu szkoda czasu. To piękny park ale poza sezonem, a szczególnie wiosną.
WolfAtTheDoor napisał(a):
Żyjemy w społeczeństwach i tłumy można spotkać również w Polskich miastach każdego dnia - rozumiem, że z tego powodu mieszkasz w lesie i omijasz zawsze szerokim lukiem większe skupiska homo sapiens?
anakin napisał(a):henius34 napisał(a):Jak tak czytam o tej wyższości Plitvic nad Krka to juz się zastanawiam czy wybierać się w tym roku do tych drugich
Jeśli byłeś w Plitvicach-nie wybieraj się.
Nic,jeno rozczarowanie Cię tam czeka.
WolfAtTheDoor napisał(a):Co za głupoty...
...Jak przeszkadza Ci obecność innych ludzi to coś z tobą nie tak. Żyjemy w społeczeństwach i tłumy można spotkać również w Polskich miastach każdego dnia - rozumiem, że z tego powodu mieszkasz w lesie i omijasz zawsze szerokim lukiem większe skupiska homo sapiens?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne