strzelec napisał(a):Witam.
Mąż- jako kierujący rodzinnym pojazdem, pojechał do Skradina i było super, chociaż była to sobota w pierwszej dekadzie lipca 2014 r.
Rejs statkiem jest ogromną frajdą - można popatrzeć na wielokrotnie pokazywany na tym forum na fotografiach most "od dołu" i cała podróż odbywa się bez "och! i ach!" jak to jest w przypadku jazdy autobusem od Lozowaca. Zresztą- ile głów, tyle pomysłów, a przede wszystkim- to cytat zakupiony:
"organista lubi ogórki, a ksiądz jego córki..."
Pozdrawiam. Alicja
madi-ad napisał(a):Witam Ja tez wybieram się w tym roku na wycieczkę do Krka, mam pytanie czy z Rogoznicy lepiej pojechać na lazowac czy Skardin.
madi-ad napisał(a):My właśnie też chyba wybierzemy tą opcje, jest chyba bardziej przyjemna i mniej męcząca,piękne widoki ze statku . Mam jeszcze pytanie czy ze statku do tego największego wodospadu jest daleko
Tytusdj napisał(a):Słuchajcie, a ile czasu trzeba przeznaczyć na Krka płynąc statkiem ze Skradina? Tam i nazad? Zakładając, że przy wodospadzie spędzimy max godzinę? [dopływamy tylko do wodospadu]. Czy na powrotny rejs są także kolejki?
Pozdrawiam!
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne