Wirydiana napisał(a):Witam, mam pytanie czy te statki, które wypływają ze Skradinu do Skradinskiego Buku kursują tylko w okresie letnim? My będziemy w maju i zastanawiam się czy te łódki też będą. Proszę o odpowiedź bo nigdzie nie mogę znaleźć takowej informacji.
sylwiammm1212 napisał(a):Witam.
Mam sporo pytań, a mianowicie chcę zwiedzić wodospady Krka. Nie byłam tam nigdy i chciałabym się dowiedzieć do jakiego punktu mam dojechać autem. Jak wyglada ta cala wycieczka? Kupuje bilet wstepu i co dalej?
Trzeba kupic ten rejs statkiem czy mozna pieszo zwiedzac czy jak to jest? Ile trwa taka cala wycieczka orientacyjnie? w wersji usrednioniej . Bilet wstepu to 95kun , jesli kupie ten bilet to moge wszystko sama zwiedzac? prosze o bardzo szczegolowy opis tej wycieczki. Z gory dziekuje za pomoc. pozdrawiam:)
myszatorek napisał(a):Mam pytanie jutro wybieram sie do NPKRKA i chciałem sie upewnić że w cenie 95 kn jest statek nad Skaridnski Buk jest zawarty w tej cenie czy nie i jak daleko jest parking i czy sa tam bankomaty jakby kun zabrakło
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne