ita napisał(a):weSoLuTka napisał(a):Dzieki w takim razie to bedzie punkt obowiazkowy naszej wycieczki. A powiedzcie mi Mostar sie nadaje do zwiedzania z poltoraroczniakiem (bardzo wyrozumiala ksiezniczka)
nadaje się
kk_1 napisał(a):ita napisał(a):weSoLuTka napisał(a):Dzieki w takim razie to bedzie punkt obowiazkowy naszej wycieczki. A powiedzcie mi Mostar sie nadaje do zwiedzania z poltoraroczniakiem (bardzo wyrozumiala ksiezniczka)
nadaje się
Po dziś dzień pamiętam jak w 35 stopniowym upale próbowałem pchać naszą spacerówkę (oczywiście z pasażerem) po tych kocich łbach... co nie zmienia faktu, że Mostar to obowiązkowy punkt każdej wycieczki
katka-st napisał(a):Witam:)
Czy ktos mgl by mi powiedziec, czy przed wjazdem do BiH trzeba zalatwiac wizy?
Wybieramy sie na wakacje do Mlini i rozwazamy przy okazji wyprawe do Wodospadow Kravic.
Z gory dzieki serdeczne za pomoc. Na stonie ambasady wyczytalam, ze wizy sa potrzebe, ale czy rowiez na jednodniowa wycieczke?
szpecgos napisał(a):Trochę nie w temacie, ale jak jesteście w Mlini to koniecznie jedźcie jeśli jeszcze nie byliście za Cavtat. Miejscowość Popovici i tam na klify chorwackie. Tam jest najlepsza plaża w Cro wodospady fajne jednak plaża pod kilkuset metrowmi skałami jest jeszcze lepsza
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne