Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wodna taxi z zupy dubrovackiej do Dubrownika.Pływał ktoś?

Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
g-bednarz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) g-bednarz » 23.06.2011 20:56

Mam pytanie. Czy z którejś z miejscowości zupy dubrovackiej da sie dostać małym stateczkiem do dubrovnika??? chodzi mi o takie taxi wodne jak z wyspy civo do trogiru.
dzoony
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzoony » 29.06.2011 16:39

Ja płynąłem z Mlini a cena 50kn w jedną i 70 kn jeżeli kupisz w 2 str(cena z 2010)
g-bednarz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) g-bednarz » 30.06.2011 18:10

Dzięki za odp. to fajna sprawa lepsze to niż autem czy busikiem...
dzoony
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzoony » 01.07.2011 10:06

Raz można się przepłynąć ale jeżeli będziesz częściej chciał zawitac do Dubrovnika to lepiej(taniej i częściej) autobusem.Ostatni z Dubrovnika wraca koło 2 w nocy a bilet kosztuje 10kn.
g-bednarz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) g-bednarz » 01.07.2011 22:24

To i piwko można wypić do drugiej w nocy nie jedno:)
wroclave
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) wroclave » 02.07.2011 17:20

To są świetne wiadomości - i ta, że z Mlini jest wodne taxi do Dubrovnika, i ta, że kursują zwykłe autobusy- w tym nocne i będzie można się wybrać na małe szaleństwo do Dubrovnika i wrócić bez stresu. Mam nadzieję, że podobnie jest z transportem do Cavtatu-może ktoś się orientuje? Jeszcze tylko 5 dni i ruszamy :D
dzoony
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzoony » 03.07.2011 17:52

Z Cavtatu jest tak samo(tylko inna cena)

Powrót do Alternatywne środki lokomocji

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone