jan_s1 napisał(a):Beata - sklepienie niezwykle urodziwe, ale czy nie brakuje Ci tu ładu?
nie
a wiesz dlaczego???? bo tu mam kolejne
jan_s1 napisał(a):O ten ład to tylko pytałem zdając sobie sprawę z subiektywizmu odczuć. Znowu przyjrzałem się temu sklepieniu i znowu dojrzałem zbyt wiele elementów niekoniecznie spójnych. Ale może to tylko ja tak widzę (albo nie widzę )
jan_s1 napisał(a):A kolejne? Fajny fragment, ale mam pytanie. Zrobiłaś to dość ciemno, pomimo że mogłaś jaśniej. Czy jedynym powodem takiej obróbki był fakt, że tak Ci się po prostu podoba, czy też były jeszcze jakieś inne powody?
BeJur napisał(a):jan_s1 napisał(a):A kolejne? Fajny fragment, ale mam pytanie. Zrobiłaś to dość ciemno, pomimo że mogłaś jaśniej.
w ogóle cuda, że zdjęcie wyszło ... mam też jaśniejsze zdjęcia, ale traci się wtedy charakter, znikają szczegóły
mariusz-w napisał(a):... bez siatki było by fajniej ! ... ale siła wyższa ...
Liczy się pomysł ! ... ot co !
BeJur napisał(a):tzn, nie żeby ludzie nie wypadli ale ... jaką fakturę wprowadza, jak byłoby nudno bez niej na tym zdjęciu
mariusz-w napisał(a):... nudy by nie było ... woda stojąca i kapiąca fakturę jak dla mnie daje wystarczającą.
... ale wcześniej gdzieś było coś o ojcu czy matce !