Szkoda, że słoneczko nie maluje na lazurowo...
Jestem przekonany ,że wówczas też nie zatęskniła byś za plażą
Uważam, że to całkiem dobry plan... Dziś mogę powiedzieć, że Peloponez a północ to całkiem inne krainy...i to pod każdym kątem.... No i co ważne po drodze jest Macedonia z zaskakującym Skopje i pysznym prostym i tanim jedzeniem...Mikromir napisał(a):Czasem zastanawiam się nad wyjazdem do Grecji samochodem któregoś lata, więc chętnie poczytam, co ciekawego można zobaczyć bardziej na północ od Peloponezu.
Jak zwiedzaliśmy właśnie Burano (to jeszcze dziś), to w pewnym momencie miałam ogromną ochotę na plażę...CROberto napisał(a):Szkoda, że słoneczko nie maluje na lazurowo...
Jestem przekonany ,że wówczas też nie zatęskniła byś za plażą
piekara114 napisał(a): Peloponez a północ to całkiem inne krainy...i to pod każdym kątem....
Grzechem by było poświęcić dzień nad Gardą na rzecz czegoś innego. Kiedyś sobie wrócę do Wenecji i odrobię bo tam jeszcze kilka wysp na lagunie nie zdeptane mamypiekara114 napisał(a):W tym roku miałaś już blisko, aby sobie odbić....
Myślę, że po moim głównym urlopie się zabiorę zaległości mam od 2017 r. (2017 rejs Cro, 2018 majówkowa Praga-Skalne miasta-Wrocław, 2018 Hvar i tegoroczna Garda)piekara114 napisał(a):Będzie relacja z nad Gardy?
Całodzienny bilet to najlepsze rozwiązanie.... o T. jest bardzo mało informacji i są one dość ogólne... A o flamingach to na jakimś blogu przeczytałam i właśnie kwiecień/maj to najlepszy okres, aby je spotkać....maxredaktor napisał(a):Ech, ta laguna. I to vaporetto (...)Na Torcello nie jest łatwo dojechać, (...)
O flamingach na Torcello nie wiedziałem, kurcze blade.
To gdzie wakacje planujesz, że jest szansa na spacer po lagunie?maxredaktor napisał(a):Ale może w tym roku tam się znowu wybierzemy, jeśli czas pozwoli.
no to spore zaległości masz... Zacznij od Gardygusia-s napisał(a):Myślę, że po moim głównym urlopie się zabiorę zaległości mam od 2017 r. (2017 rejs Cro, 2018 majówkowa Praga-Skalne miasta-Wrocław, 2018 Hvar i tegoroczna Garda)piekara114 napisał(a):Będzie relacja z nad Gardy?
Muszę zacząć to odrabiać w końcu.