Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Włochy-czy jest takie forum ?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Haweł
Cromaniak
Włochy-czy jest takie forum ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 20.08.2004 20:14

Witam.
Czy jest takie forum dot. Włoch ? Czy mozna tam jechac w ciemno do apartamentow ? Pytam z ciekawosci.
Pzdr.
conewka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) conewka » 20.08.2004 20:24

Czy jest forum nie wiem.
Co do jazdy w ciemno to wszystko zależy od terminu w jakim się wybierasz oraz od finansów jakimi dysponujesz.
My rok temu w końcu lipca pojechaliśmy w ciemno niestety w tym czasie wybór jakichkolwiek noclegów był mocno ograniczony, a jak już coś znaleźliśmy to za 2+1 żądali od 80 euro za noc. Zatrzymaliśmy się więc na kampingu 5 km od morza (ale z basenem) i za samochód, 2 osoby dorosłe, dziecko i namiot 3osobowy (najmniejszy na całym campie) i prąd płaciliśmy 33 euro za dobę.
Wnioski sam możesz wyciągnąć, myślę że w innym terminie byłoby lepiej.

Po tygodniu uciekliśmy do Chorwacji... w inny świat... :D
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 20.08.2004 23:58

i gdzie to byłeś Hawle,że pytasz o Włochy?
forum/viewtopic.php?t=4667&highlight=
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 22.08.2004 20:24

Witam.
cezar000-bylem juz w HR od 28.07-14.08.04 r. w Omisz dok. Nemira 20,bylo rewelacyjnie,chcesz cos wiedziec dokladniej ?Czy TY robisz cos innego niz czytanie forum o HR ???
Pzdr.
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 22.08.2004 20:36

Cześć Hawle.Ja byłem niedaleko Ciebie bo w Ruskamen.Wróciliśmy prawie razem.Rzeczywiście rewelacja.Jak potrzebujesz coś taniego i pewnego we Włoszech to daj znać.

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko