gusia-s napisał(a):Ty tu obiektywami oczu nie mydlij tylko pisz co było dalej
waldemar1973 napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):waldemar1973 napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Piękne widoki
Już nawet patrzyłam, czy jeziorko byłoby po drodze wracając z Murteru, ale niestety - słabo
no z Murteru tam trochę na około
Nie ma niemożliwego. Jednak wracamy tamtędy. Właśnie ogarniam nocleg
Dodatkowo chcemy iść tu, jak pogoda pozwoli: https://www.google.pl/maps/@46.5221408,12.222165,15.58z
No i pięknie!!! Warto, nie będziecie żałować
agata26061 napisał(a):Moja siostra w Hiszpanii również spotkała się z opłatą za chłodzenie napojów. Ja sobie tak próbuje przypomnieć, czy chyba też kiedyś ktoś w Chorwacji doliczył nam do rachunku za schłodzony napój, ale nie jestem już w tym momencie pewna czy faktycznie tak było, czy tylko mam jakieś błędne wspomnienia
maarec napisał(a):to ja też chętnie popatrzę, na wszystko co związane z campingowaniem.
Piękny pies, fajną na pozycję do oglądania świata. Na ludzi tak się chyba nie opiera ?
waldemar1973 napisał(a):Psiak to jak widzimy rottweiler, ale typowych dla jej rasy zachowań nie posiada a więc jest milusińskim pieszczochem
agata26061 napisał(a):waldemar1973 napisał(a):Psiak to jak widzimy rottweiler, ale typowych dla jej rasy zachowań nie posiada a więc jest milusińskim pieszczochem
Kiedyś coś słyszałam, że na to jaki pies jest w głównej mierze ma wpływ wychowanie takiego psiaka. Innym razem gdzieś słyszałam, że na zachowanie psa ma wpływ w głównej mierze rasa Znam amstafkę suczkę, która wygląda jak wygląda i niby to rasa zaliczana do groźnych, a jest tak łagodna, że chyba nie znam bardziej milusieńskiego psa i to zarówno dla domowników, dla obcych i dla dzieciaków.
beatabm napisał(a):Podoba mi się taki kamperek Może kiedyś, kto wie
waldemar1973 napisał(a):beatabm napisał(a):Podoba mi się taki kamperek Może kiedyś, kto wie
gorąco namawiam żadne wakacje nie były nigdy tak fajne, jak każde te , spędzone na wyjazdach kamperem, żadne - a byliśmy i pod namiotem, i na kwaterach i w hotelach ... kamper = przygoda
beatabm napisał(a):waldemar1973 napisał(a):beatabm napisał(a):Podoba mi się taki kamperek Może kiedyś, kto wie
gorąco namawiam żadne wakacje nie były nigdy tak fajne, jak każde te , spędzone na wyjazdach kamperem, żadne - a byliśmy i pod namiotem, i na kwaterach i w hotelach ... kamper = przygoda
Chodzi nam Norwegia po głowie właśnie kamperem ale to raczej nie prędko. Dzieci nie wybaczyłyby nam urlopu w zimnym klimacie
Powrót do Nasze relacje z podróży