Re: Włochy? Chorwacja? Jedno i drugie, przecież jest kamper
napisał(a) waldemar1973 » 13.02.2018 19:44
Marsallah napisał(a):No, już myślałem, że zarzuciłeś relację, a tak ciekawie się zapowiadała
Ładne jezioro - ale widzę, że nikt się nie kąpie, co, woda brudna?
waldemar1973 napisał(a):Camping osobliwy – w budynku sanitarnym czyli toalety, prysznice , pralnia – z głośników gra sobie muzyka.
Spotkałem się z takim rozwiązaniem - wg mnie tak powinno być w każdym publicznym sanitariacie. ZAGŁUSZANIE
woda czyściutka, tylko lodowato zimna
gusia-s napisał(a):Dołączam jako, że z karawaningiem jestem na ty
Na razie zaciekawił mnie przejazd koleją? czy zestawem też można? wymiarowo się mieścimy ... wys. 2,45m i szer. 2,30m
Jeziorko przecudnej urody
Ciekawe jak z temp. wody? pewnie marszczy się wszystko
zestaw też jeden wjeżdżał, ale mały raczej, nie wiem jak taki duży, czy dał by radę
a woda tak - mróz
Ale mniamniuśny gif z tym autkiem i przyczepką, są takie kamperki też?
agata26061 napisał(a):Ja też kiedyś marzyłam o kamperze, ale jeździmy póki co tylko raz w roku na dłuższe wczasy, raz pod namiot na pobliskie jezioro i czasem jakiś spontan w Zakopcu, czy w Bieszczadach, więc u nas niestety auto marnowałoby się cały rok. Kiedyś może jak finanse pozwolą na więcej podróży, to kamper, albo jakaś przyczepa się u nas znajdzie
my za często też nie jeździmy, dlatego nie inwestowałem w drogiego kampera, a każde dłuższe weekendy jeździmy sobie na dzikusa do lasu, albo np nad Wartę
CROnikiCROpka napisał(a):Piękne widoki
Już nawet patrzyłam, czy jeziorko byłoby po drodze wracając z Murteru, ale niestety - słabo
no z Murteru tam trochę na około