napisał(a) Abakus68 » 22.12.2020 09:25
travel napisał(a):Kapryśna się zrobiłam
Plaże ładne, ale morze mętne... i masz rację strach tam coś zostawić bez opieki.
No i handlarze... na Lazurowym też ich pełno
Jednak nie ma to jak swojska Chorwacja
Zgadzam się
travel napisał(a):A kolory na zdjęciach - to tak jak piszesz odcienie zależne są od wybranego programu. Cóż tak działają idioten kamery - też z takiej korzystam , bo żaden ze mnie fotograf. Na zdjęciach szukam jakiegoś odnośnika np. zwracam uwagę na kolory roślin, np.pinie faktycznie nie są czysto zielone tylko lekko wpadają w żółty . Reasumując jeżeli na zdjęciu kolor pinii jest żółtawozielony to cała reszta kolorów powinna odpowiadać rzeczywistości.
Izy to są jednak sprytne kobiety
piekara114 napisał(a):...I ta plaża włoska mi się podoba, pod kątem plażowania.... A w morzu także kamyki czy piasek?
Kamyki, a dalej nie wiem... całe ten urlop postałem z 5 razy do kolan w wodzie i finito...
piekara114 napisał(a):Abakus68 napisał(a):Jeszcze rozumiem różnica bez makijażu i z makijażem, ale morza przecież nikt bazą nie zaciera, pudru nie nakłada.
Widzę, że życie wśród kobiet Cię wykształciło, że znasz te dwa produkty
Baza, podkład, puder, konturówka, eyeliner, korektor, serum, utrwalacz do makijażu, róż, rozświetlacz a nawet klej do cieni... Masakra, Nie ma to jak mydło, pianka do goleria, jakiś razor i perfum i luz...[/quote]
piekara114 napisał(a):...Mrooczki poświęcają dużo czasu na dokładne zwiedzanie zabytków, kościołów i miasteczek, kosztem małej (przy najmniej dla mnie) ilości czasu na plaży....
Każdy sposób na spędzanie urlopu wynika z potrzeb danej chwili. Ja sobie bardzo cenię szczegółowe relacje a plaże to akurat dla mnie czasami jedna wielka katorga
marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):Marzenka lubi zwiedzać bardzo dokładnie
piekara114 napisał(a):Dokładnie. Mrooczki poświęcają dużo czasu na dokładne zwiedzanie
Na szczęście można mieć różne potrzeby i różne zainteresowania.
I teraz się wszyscy dyskutanci uśmiechamy i życzymy sobie wszystkiego dobrego nie tylko na święta. Zbiorniki na tolerancję... odsyłam do leniwców w postirze... Tego nam trzeba
pomorzanka zachodnia napisał(a):Ale czemu Ci się te kamyczki przy brzegu nie podobają?
Poprzedni odcinek ze smaczkami bardzo fajny, nastrojowy
.
Bo widzisz one są jak ograniczenie... Nie pytaj jaki mam stosunek do ograniczeń bo wolałbym wypowiadać się kulturalnie. Co do ograniczeń tolerancji w sobie nie mam