Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Właśnie wróciłem z riwiery Makarskiej służe pomocą

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wacio
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) wacio » 07.07.2004 09:25

Jak pisze wróciłem z cro troche otrzymałem pomocy teraz ja moge pomóc piszcie jak coś chcecie.Pozdrawiam
Fender
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fender » 07.07.2004 10:02

wacio napisał(a):Jak pisze wróciłem z cro troche otrzymałem pomocy teraz ja moge pomóc piszcie jak coś chcecie.Pozdrawiam

Miałem chęć pojechać do Trogiru ale ze wzgl.na dość kiepskie campy skłaniam się coraz bardziej właśnie w stronę Riwiery Makarskiej i interesuje mnie właśnie wszystko co się tyczy campów w tym rejonie.
Może polecisz mi coś sprawdzonego i godnego uwagi :roll: :roll: :roll:
Może byłeś na jakimś ciekawym i niezbyt drogim campie ???
Pozdrawiam.
yeoz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) yeoz » 07.07.2004 10:04

pisz wszystko co wiesz :D jak wrażenia, co zwiedziłeś, jakie ceny itp
podejżewam że nie tylko ja będe chłonął takie informacje w mig :D
pozdrawiam
wacio
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) wacio » 07.07.2004 14:08

Urlop spędziłem na campie"Dole" jakieś 30 kilometrów od Makarskiej miejscowość Żiwogośće zanim trafiłem na ten kamping oglądnołem napewno z pięć innych.Wybrałem ten bo wydawał mi sie najlepszy z tych co widziałem i sie nie pomyliłem sanitariaty czyściutkie,sklepik,można wynająć lodówke barek na plaży dawa jażyniaki barek na recepcji,restauracja sklepik z pamiątkami powyżej kempingu plaża super co drugi dzień można było wynająć skuter,banana,spadochron,narty wodne .Ceny na kempingu raczej w miare chociaż widziałem tańsze kempy ale gorzej przygotowane.Ceny napewno od kilku lat poszły(byłem tam cztery lata temu na istri tylko w kwaterze prywatnej) w góre
i są na poziomie naszych z nad morza czy Zakopanego w szczycie sezonu turystycznego.Jeżeli ktoś sie ne zdecydował na jakiś kemping ten moge polecić napewno i sa jeszcze dwa fajne kempingi w miejscowości Zaostrog trafiłem na nie już później i sa też warte polecenia.
Pionier1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pionier1 » 07.07.2004 15:00

No właśnie też polecam kamp w zaostrogu. Jutro w nocy na niego wyjeżdzam. Pozdrowienia :D :D
enoel
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) enoel » 07.07.2004 16:42

Na campie w dole byłem w zeszłym roku więc znam.

W tym roku też wybieram się w te okolice :D więc napiszcie coś więcej na temat tych campów w "zastrog".
Gdzie dokładnie się mieszczą?, jakie warunki?, ceny? a może macie jakieś linki do ich stronek www.

Pozdrawiam
wacio
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) wacio » 07.07.2004 16:58

enoel napisał(a):Na campie w dole byłem w zeszłym roku więc znam.

W tym roku też wybieram się w te okolice :D więc napiszcie coś więcej na temat tych campów w "zastrog".
Gdzie dokładnie się mieszczą?, jakie warunki?, ceny? a może macie jakieś linki do ich stronek www.

Pozdrawiam

Kempingi te sa w samym Zaostrogu jeden jest koło drugiego nazw nie pamiętam takie jakieś dziwne ale na obydwu kempingach byłem oglądnąć
bardzo fajne czysto na kempingach sanitariaty też ok.zaraz przy plaży trzeba przejść tylko deptak plaż też ok.niedaleko port to i świeże ryby w okolicy pełno kafejek restauracji dla dzieci salony gier .na drugim widziałem sale bilardowe dysponuj a też swoją restauracją na której można wykupić wyżywienie jeżeli ktoś nie chce samemu robić.Ceny raczej przystępne za pięć osób w tym dwoje dzieci auto i namiot i prąd trzeba ok 20 euro za dobe(ceny w sezonie) jedeny mankament to na żadnym z tych kempingów nie ma lodówki do wynajęcia, ale jeżeli ktoś dysponuje samochodową to sprawa załatwiona.Obydwa kempingi są zacienione co jest bardzo ważne jeżeli ktoś chce sie wyspać.Ulotki mam ale żadnych stron www tam nie podają.Pozdrawiam jak masz jeszcze jakieś pytania to pisz.
krystian.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystian. » 07.07.2004 17:27

Wacio napisz cos konkretnego bo w taki sposob mozna opisac caly swiat a pozytku z tego...zero
Fender
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fender » 08.07.2004 05:54

wacio napisał(a):Urlop spędziłem na campie"Dole" jakieś 30 kilometrów od Makarskiej miejscowość Żiwogośće zanim trafiłem na ten kamping oglądnołem napewno z pięć innych.Wybrałem ten bo wydawał mi sie najlepszy z tych co widziałem i sie nie pomyliłem sanitariaty czyściutkie,sklepik,można wynająć lodówke barek na plaży dawa jażyniaki barek na recepcji,restauracja sklepik z pamiątkami powyżej kempingu plaża super co drugi dzień można było wynająć skuter,banana,spadochron,narty wodne .Ceny na kempingu raczej w miare chociaż widziałem tańsze kempy ale gorzej przygotowane.Ceny napewno od kilku lat poszły(byłem tam cztery lata temu na istri tylko w kwaterze prywatnej) w góre
i są na poziomie naszych z nad morza czy Zakopanego w szczycie sezonu turystycznego.Jeżeli ktoś sie ne zdecydował na jakiś kemping ten moge polecić napewno i sa jeszcze dwa fajne kempingi w miejscowości Zaostrog trafiłem na nie już później i sa też warte polecenia.

Poproszę o więcej info odnośnie cen na tym campie bo jestem zywo zainteresowany :lol: :lol: :lol:
A swoją droga to trochę mi Was żal że chorwacką przygodę macie już za sobą !!! Ja dopiero się szykuję na moją :D :D :D
Jeszcze mam pytanko odnośnie lodówek,czy jest ich wystarczająca ilość i nie ma problemu z dostaniem tego pożytecznego urzadzenia w szczycie sezonu ???
Mój skład to 3 osoby dorosłe i jedna dziewczynka nieletnia+ autko z namiocikiem + prąd i lodówa.
Będę wdzieczny za wszelkie info :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam !!!!!
zoohha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zoohha » 08.07.2004 07:03

Powiedz mi jeszcze Fender, jak teraz wygląda camping i okolica po ubiegłorocznym duzym :!: pozarze. Pilne!!!!
Fender
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fender » 08.07.2004 08:26

Chyba coś pokręciłeś ? Ja też czekam na info odnośnie campu Dole,jeszce tam nie byłem :? :? :? To przyjacielu Wacio był gościem tego campu :lol: :lol: :lol:
wacio
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) wacio » 08.07.2004 09:54

Fender napisał(a):
wacio napisał(a):Urlop spędziłem na campie"Dole" jakieś 30 kilometrów od Makarskiej miejscowość Żiwogośće zanim trafiłem na ten kamping oglądnołem napewno z pięć innych.Wybrałem ten bo wydawał mi sie najlepszy z tych co widziałem i sie nie pomyliłem sanitariaty czyściutkie,sklepik,można wynająć lodówke barek na plaży dawa jażyniaki barek na recepcji,restauracja sklepik z pamiątkami powyżej kempingu plaża super co drugi dzień można było wynająć skuter,banana,spadochron,narty wodne .Ceny na kempingu raczej w miare chociaż widziałem tańsze kempy ale gorzej przygotowane.Ceny napewno od kilku lat poszły(byłem tam cztery lata temu na istri tylko w kwaterze prywatnej) w góre

Poproszę o więcej info odnośnie cen na tym campie bo jestem zywo zainteresowany :lol: :lol: :lol:
A swoją droga to trochę mi Was żal że chorwacką przygodę macie już za sobą !!! Ja dopiero się szykuję na moją :D :D :D
Jeszcze mam pytanko odnośnie lodówek,czy jest ich wystarczająca ilość i nie ma problemu z dostaniem tego pożytecznego urzadzenia w szczycie sezonu ???
Mój skład to 3 osoby dorosłe i jedna dziewczynka nieletnia+ autko z namiocikiem + prąd i lodówa.
Będę wdzieczny za wszelkie info :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam !!!!!

Odpowiadam na pierwsze pytanie z lodówkami nie powinno być problemu bo są podzielone na boksy koło toalet i jest ich raczej spora ilość a za trzy osoby ,dziecko jeżeli ma poniżej 5 lat to zadarmo jeżeli starsze trzeba płacić,auto ,namiot,prąd i lodówka w sezonie wydatek jakieś 23-25 euro za dobe.Raczej weż ze sobą długi przedłużacz łatwiej będzie ci o miejsce w cieniu bo sa miejsca sporo oddalone od skrzynek elektrycznych a zacienione i zamiast szpilek do namiotu gwożdzie bo bieda cokolwiek tam wbić do ziemi :lol: .I uwaga lubią tam kontrolować na kempie wiem bo miałem dwie kontrole liczba osób samochód przyłącz prądu ile osób korzysta z jednego gniazda i co zauwarzyłem kontrolowali prawie samych polaków co jest smutne i daje do myślenia.Pozdrawiam
wacio
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) wacio » 08.07.2004 10:01

krystian. napisał(a):Wacio napisz cos konkretnego bo w taki sposob mozna opisac caly swiat a pozytku z tego...zero

Jeżeli masz konkretne pytania to zadaj a odpowiem ci na nie.A opisałem w skrócie co widziałem jak bym chciał opisać wszystko szczegółowo brakło by mi dnia.Jeżeli masz konkretne pytanie pytaj. :?: 8)
wacio
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) wacio » 08.07.2004 10:27

zoohha napisał(a):Powiedz mi jeszcze Fender, jak teraz wygląda camping i okolica po ubiegłorocznym duzym :!: pozarze. Pilne!!!!

Na kempingu raczej nie było żadnego pożaru raczej nie ma śladu tylko w górach jest bardzo dużo drzew sczerniałych ale bardziej wyglądało to raczej na jakąś chorobe drzew niż na pożar.Nawet na to nie zwróciłem uwagi tylko myślałem że to pousychały z braku wody lub jakiejś zarazy.Pozdrawiam.
Ellka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ellka » 08.07.2004 11:45

Czy koniecznie trzeba mieć własny namiot, czy jest możliwość wynajęcia takowego?
Następna strona

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone