wacio napisał(a):Jak pisze wróciłem z cro troche otrzymałem pomocy teraz ja moge pomóc piszcie jak coś chcecie.Pozdrawiam
enoel napisał(a):Na campie w dole byłem w zeszłym roku więc znam.
W tym roku też wybieram się w te okolice więc napiszcie coś więcej na temat tych campów w "zastrog".
Gdzie dokładnie się mieszczą?, jakie warunki?, ceny? a może macie jakieś linki do ich stronek www.
Pozdrawiam
wacio napisał(a):Urlop spędziłem na campie"Dole" jakieś 30 kilometrów od Makarskiej miejscowość Żiwogośće zanim trafiłem na ten kamping oglądnołem napewno z pięć innych.Wybrałem ten bo wydawał mi sie najlepszy z tych co widziałem i sie nie pomyliłem sanitariaty czyściutkie,sklepik,można wynająć lodówke barek na plaży dawa jażyniaki barek na recepcji,restauracja sklepik z pamiątkami powyżej kempingu plaża super co drugi dzień można było wynająć skuter,banana,spadochron,narty wodne .Ceny na kempingu raczej w miare chociaż widziałem tańsze kempy ale gorzej przygotowane.Ceny napewno od kilku lat poszły(byłem tam cztery lata temu na istri tylko w kwaterze prywatnej) w góre
i są na poziomie naszych z nad morza czy Zakopanego w szczycie sezonu turystycznego.Jeżeli ktoś sie ne zdecydował na jakiś kemping ten moge polecić napewno i sa jeszcze dwa fajne kempingi w miejscowości Zaostrog trafiłem na nie już później i sa też warte polecenia.
Fender napisał(a):wacio napisał(a):Urlop spędziłem na campie"Dole" jakieś 30 kilometrów od Makarskiej miejscowość Żiwogośće zanim trafiłem na ten kamping oglądnołem napewno z pięć innych.Wybrałem ten bo wydawał mi sie najlepszy z tych co widziałem i sie nie pomyliłem sanitariaty czyściutkie,sklepik,można wynająć lodówke barek na plaży dawa jażyniaki barek na recepcji,restauracja sklepik z pamiątkami powyżej kempingu plaża super co drugi dzień można było wynająć skuter,banana,spadochron,narty wodne .Ceny na kempingu raczej w miare chociaż widziałem tańsze kempy ale gorzej przygotowane.Ceny napewno od kilku lat poszły(byłem tam cztery lata temu na istri tylko w kwaterze prywatnej) w góre
i są na poziomie naszych z nad morza czy Zakopanego w szczycie sezonu turystycznego.Jeżeli ktoś sie ne zdecydował na jakiś kemping ten moge polecić napewno i sa jeszcze dwa fajne kempingi w miejscowości Zaostrog trafiłem na nie już później i sa też warte polecenia.
Poproszę o więcej info odnośnie cen na tym campie bo jestem zywo zainteresowany
A swoją droga to trochę mi Was żal że chorwacką przygodę macie już za sobą !!! Ja dopiero się szykuję na moją
Jeszcze mam pytanko odnośnie lodówek,czy jest ich wystarczająca ilość i nie ma problemu z dostaniem tego pożytecznego urzadzenia w szczycie sezonu ???
Mój skład to 3 osoby dorosłe i jedna dziewczynka nieletnia+ autko z namiocikiem + prąd i lodówa.
Będę wdzieczny za wszelkie info Pozdrawiam !!!!!
krystian. napisał(a):Wacio napisz cos konkretnego bo w taki sposob mozna opisac caly swiat a pozytku z tego...zero
zoohha napisał(a):Powiedz mi jeszcze Fender, jak teraz wygląda camping i okolica po ubiegłorocznym duzym pozarze. Pilne!!!!