Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Właśnie wróciłem z Riviery Magarskiej miejscowość Baśka Voda

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marwel
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) marwel » 25.09.2005 19:08

trasa : Słowacja, Austria, Słowenia
jeśli macie pytania chętnie odpowiem...
platon
Cromaniak
Re: Właśnie wróciłem z Riviery Magarskiej miejscowość Baśka

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 25.09.2005 19:09

marwel napisał(a):trasa : Słowacja, Austria, Słowenia
jeśli macie pytania chętnie odpowiem...

Riviery Magarskiej ? Słowenia?
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 26.09.2005 07:05

bylem tam przejazdem i to krotko, jak tam sie odpoczywa bo ruch jak na florianskiej i ja chyba bym nie umial
pozdrowienia
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 26.09.2005 09:05

slawek66 napisał(a):bylem tam przejazdem i to krotko, jak tam sie odpoczywa bo ruch jak na florianskiej i ja chyba bym nie umial
pozdrowienia
Miałem dokładnie takie samo odczucie, taka nasza Łeba. :?
marwel
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) marwel » 26.09.2005 11:13

jak dla mnie super, byłem troche poza sezonem więc i ludzi mniej - sama miejscowośc Baska Voda bardzo mi się spodobało...
Answer
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Answer » 26.09.2005 15:04

Po pierwsze pelno ludzi (nawet we wrzesniu) :/
Po drugie brak deptaku kolo plazy. ja byłem w Breli - mneij ludzi, dluuugi deptak kolo plazy, jeszcze lepsze widoki, wiecej plaz... Po prostu full wypas :)

Ale cala riwiera makarska jest piekna, i z dolu (widok gor) i z gory (z 1200 czy nawet 1762m npm...)
HeniekWit
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) HeniekWit » 27.09.2005 12:48

Też byłem w Breli i polecam. W Baśka Voda byliśmy tylko na wypad. Pomimo wspinania sie z plaży na kwatery jeśli miałbym wrócić to polecam Brelę.
Answer
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Answer » 03.10.2005 15:46

No chyba ze sie mialo tak jak ja, plaze 50m od apartamentu :)
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 03.10.2005 16:01

Answer napisał(a):No chyba ze sie mialo tak jak ja, plaze 50m od apartamentu :)

czemu tak daleko ??
miro
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miro » 07.10.2005 20:12

Taa,Brela jest super!
Cayman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cayman » 08.10.2005 06:19

...Brela? Baśka Voda? Przecież te miasteczka ze sobą praktycznie graniczą, spacer z jednej do drugiej i z powrotem zajął nam 10 minut...ja noclegowałem w Baśkiej, no ale to było w maju więc wszędzie była cisza i spokój dopiero wieczorkiem na promenadzie robił się ruch...:)
Hiroshi
Podróżnik
riviera

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hiroshi » 19.10.2005 07:41

wiec według mnie za duzo ludzi na calej rivierze, woda tez nie umywa sie do tej jaka mozna znaleść na wyspach zwłaszcza Hvar dla mnie bomba. Wogole zauwazyłem ze najładniejsze miejsca okupuja kampingi i czasem warto spedzic nawet ze 2 dni w przepieknej zatoczce. ALe jak kto lubi jak ktos szuka bogatego życia nocnego to w diurach go nie znajdzie i na odwrót. A jeszcze jdna sprawa na naturalnych wyspach kamyczki sa ładnie wymyte przez wode i mozna smialo chodzic na bose stopy, na rivierze nie wiem chyba czesc plaz jest sztucznie wysypywana takim tłuczkiem z ostrymi krawedziami a to jest mało przyjemne.
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 30.10.2005 14:55

Cayman napisał(a):...Brela? Baśka Voda? Przecież te miasteczka ze sobą praktycznie graniczą, spacer z jednej do drugiej i z powrotem zajął nam 10 minut...ja noclegowałem w Baśkiej, no ale to było w maju więc wszędzie była cisza i spokój dopiero wieczorkiem na promenadzie robił się ruch...:)

zgadzam sie,tez mieszkalismy w Basce Vodzie (czerwiec) a do okolicznych miejscowosci spacerowalismy i nie zalujemy,pozdrawiam
kerass
Turysta
Noclegi

Nieprzeczytany postnapisał(a) kerass » 12.01.2006 13:33

Witam,
czy możecie podesłać namiary na kwatery. Wybieramy się w 5 i szukamy czegoś dla 2+3 w jednym mieszkaniu.
pozdr
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.01.2006 20:49

czy mozna prosic jakies namiary apartamentu?:)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam

Answer napisał(a):No chyba ze sie mialo tak jak ja, plaze 50m od apartamentu :)
Następna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone