Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Właśnie wróciłem z PRIMOSTENU - chętnie pomogę

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
RozAnia
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) RozAnia » 24.07.2002 09:24

Właśnie wróciłem z Primostenu (23-07-02) i wszystkich którzy chcą się coś dowiedzieć o tamtych rejonach zapraszam do rozmowy. Przedstawię moje odczucia z pobytu w tym rejonie beż żadnej kolorystyki i ze 100% wiarygodnością.
RAFAL
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) RAFAL » 24.07.2002 09:42

Jakie zastałeś ceny kwater i czy wogóle ceny w porównaniu do lat ubiegłych podskoczyły? Jeśli jechałeś w ciemno to czy były problemy z miejscami? :?:
switkowski1@wp.pl

Nieprzeczytany postnapisał(a) switkowski1@wp.pl » 24.07.2002 10:59

Kiedy zajechałeś, czy jechałeś w ciemno, jak znalazłeś kwaterę, za ile?
RozAnia
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) RozAnia » 24.07.2002 15:12

Nie jechałem na kwatery lecz na camping cen kwater nie znam.
mogę podać ceny na campingu Adriatik koło Primostenu i Solaris koło Sibeniku i w Zablaciu
jabol

Nieprzeczytany postnapisał(a) jabol » 24.07.2002 15:34

Cześć . opisz Solaris /ceny , położenie ,czy ma swoją plażę ,czystość /
plaże ,woda ,czy są jeżowce .Jak okolica , gdzie byłeś ? Wal śmiało o wszystkim , bo z pojedyńczymi pytaniami zastanie nas wrzesień .Za wszystkie info z góry dzięki . POZDR. :wink:
RozAnia
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) RozAnia » 25.07.2002 18:41

Solaris to dość spory camping z pełną infrastruktórą turystyczną (bary, kanajpy,sklep, minigolf, sporty wodne, zjeżdżalnia do morza-ale bez żadnych zakrętasów tylko taka zwykła, plac zabaw dla dzieci, port, basen ze :( słoną wodą). Plaża betonowa z drabinkami aby wyjść/wejść do wody. Jeżowce jak wszędzi i tu rónież występują (miejscamia więcej, a mijscami mniej). Ciepła woda non stop (ja nie trafiłem na jej brak), lecz tylko jedne dość spore prysznice i umywalnie z ciepłą wodą na cały camping co powoduje kolejki w oczekiwaniu na kompiel. ponadto po całym campingu sporo sanitariatów w względnie dobrym stanie. Bardzo duży tłok, może być problem ze znalezieniem odpowiedniego miejsca po namiot. Cena pobytu 2osób+namiotu+samochodu+prądu = ok 120 HRK
W Solaris Zablacie minimalnie taniej, lecz gorszy standart (nie ma tyle bajerów) dokładny cennik z foldera reklamowego mogę podać na maila.
paw
Podróżnik
jakie warunki lokalowe

Nieprzeczytany postnapisał(a) paw » 31.07.2002 15:25

Słyszałem że w Primostenie jast sporo atrakcji.Interesuje mnie jak wyglądają sprawy lokalowe--czy dużo jest kewater do wynajęcia?
atram202
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) atram202 » 18.08.2007 06:02

RozAnia napisał(a):Właśnie wróciłem z Primostenu (23-07-02) i wszystkich którzy chcą się coś dowiedzieć o tamtych rejonach zapraszam do rozmowy. Przedstawię moje odczucia z pobytu w tym rejonie beż żadnej kolorystyki i ze 100% wiarygodnością.

Jade do Primostenu 31 sierpnia do 9 wrzesnia w cenie mam sniadania, bede baaardzo wdzieczna jesli mi napiszecie ile kasy mam wymienic ( mam na mysli euro) ze starczylo i na jedzenie i na przyjemnosci:) wszelkie dodatkowe informacje o miasteczku tez mile widziane:) wielkie dzieki z gory i pozdrawiam wszystlkich:)
wojan
Koneser
Re: jakie warunki lokalowe

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 18.08.2007 07:48

paw napisał(a):Słyszałem że w Primostenie jast sporo atrakcji.Interesuje mnie jak wyglądają sprawy lokalowe--czy dużo jest kewater do wynajęcia?

Poczytajcie Meeg
:papa:
keruj7
Croentuzjasta
Re: jakie warunki lokalowe

Nieprzeczytany postnapisał(a) keruj7 » 21.08.2007 21:02

paw napisał(a):Słyszałem że w Primostenie jast sporo atrakcji.Interesuje mnie jak wyglądają sprawy lokalowe--czy dużo jest kewater do wynajęcia?

Osobiście trafiłem na wspaniałą atrakcję w postaci festynu powiedzmy ludowego. Imprezka wspaniała. Orkiestra dęta i przemarsz z osiołkiem i dziećmi. Właśnie wtedy (czerwiec) odsłonili pomnik osiołka na skwerze przed wejściem na wyspę (przy porcie). Darmowa wyżerka (pieczone na rożnie jagnięta i inne) darmowe napitki wino i piwo. I występ gwiazdy muzycznej wstyd ale nie pamiętam jak się nazywał (Grdović ? ) I pokaz sztucznych ogni.
Ktoś może wie o co chodzi z tym osiołkiem?
Kwater proponuję szukać w okolicznych wioseczkach. Ja mieszkałem w Bilo.
keruj7
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) keruj7 » 21.08.2007 21:10

RozAnia napisał(a):Solaris to dość spory camping z pełną infrastruktórą turystyczną (bary, kanajpy,sklep, minigolf, sporty wodne, zjeżdżalnia do morza-ale bez żadnych zakrętasów tylko taka zwykła, plac zabaw dla dzieci, port, basen ze :( słoną wodą). Plaża betonowa z drabinkami aby wyjść/wejść do wody. Jeżowce jak wszędzi i tu rónież występują (miejscamia więcej, a mijscami mniej). Ciepła woda non stop (ja nie trafiłem na jej brak), lecz tylko jedne dość spore prysznice i umywalnie z ciepłą wodą na cały camping co powoduje kolejki w oczekiwaniu na kompiel. ponadto po całym campingu sporo sanitariatów w względnie dobrym stanie. Bardzo duży tłok, może być problem ze znalezieniem odpowiedniego miejsca po namiot. Cena pobytu 2osób+namiotu+samochodu+prądu = ok 120 HRK
W Solaris Zablacie minimalnie taniej, lecz gorszy standart (nie ma tyle bajerów) dokładny cennik z foldera reklamowego mogę podać na maila.

Solaris ma jedną ogromną zaletę : jest płaski. Mieszkałem tam 3 lata temu, we wrześniu, więc problemy jakie opisujesz mnie nie dotknęły. A oprócz betonowej plaży jest też taka z małymi kamykami.

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone