RozAnia napisał(a):Właśnie wróciłem z Primostenu (23-07-02) i wszystkich którzy chcą się coś dowiedzieć o tamtych rejonach zapraszam do rozmowy. Przedstawię moje odczucia z pobytu w tym rejonie beż żadnej kolorystyki i ze 100% wiarygodnością.
paw napisał(a):Słyszałem że w Primostenie jast sporo atrakcji.Interesuje mnie jak wyglądają sprawy lokalowe--czy dużo jest kewater do wynajęcia?
paw napisał(a):Słyszałem że w Primostenie jast sporo atrakcji.Interesuje mnie jak wyglądają sprawy lokalowe--czy dużo jest kewater do wynajęcia?
RozAnia napisał(a):Solaris to dość spory camping z pełną infrastruktórą turystyczną (bary, kanajpy,sklep, minigolf, sporty wodne, zjeżdżalnia do morza-ale bez żadnych zakrętasów tylko taka zwykła, plac zabaw dla dzieci, port, basen ze słoną wodą). Plaża betonowa z drabinkami aby wyjść/wejść do wody. Jeżowce jak wszędzi i tu rónież występują (miejscamia więcej, a mijscami mniej). Ciepła woda non stop (ja nie trafiłem na jej brak), lecz tylko jedne dość spore prysznice i umywalnie z ciepłą wodą na cały camping co powoduje kolejki w oczekiwaniu na kompiel. ponadto po całym campingu sporo sanitariatów w względnie dobrym stanie. Bardzo duży tłok, może być problem ze znalezieniem odpowiedniego miejsca po namiot. Cena pobytu 2osób+namiotu+samochodu+prądu = ok 120 HRK
W Solaris Zablacie minimalnie taniej, lecz gorszy standart (nie ma tyle bajerów) dokładny cennik z foldera reklamowego mogę podać na maila.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne