Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wlasnie wrocilem z płw. Peljesać - PYTAJCIE!

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Darth M.
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darth M. » 14.07.2005 18:22

Kinia napisał(a):Darth dzięki za info, ale już jestem spokojna bo prześledziłam wszystkie prognozy pogody i są naprawdę super samo słoneczko i 30 stopni, więc do usłyszenia już po powrocie, jutro o 6 rano jadę... :lol: nareszcie!!!!!

miłej zabawy :D Podobno koło Rijeki widziano rekina :P
Darth M.
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darth M. » 14.07.2005 18:23

Sławomir Wocial napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ratunku , ogłuchłem i oślepłem!!!!!!! Własnie przed chwilą widziałem teledysk gwiazdy Mandaryny. Jedyne co dobre to to , że napewno kręcony w Chorwacji. Pozdrawiam fanów.

Widziałem, widziałem :lol: Jak się wygina na kamerdolcach ze swą tanią trupą taneczną, hehe
Sopel
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sopel » 16.07.2005 00:22

Darth M. napisał(a):Aha, jeśli ktoś pływa, lub chciałby pływac na windsurfingu lub na kite, to idealne i jedyne miejsce w chorwacji. Wieje jednostajnie, bez dziur. Można wypożyczyc sprzęt na miejscu.

A nie oriętujesz sie w jakich cenach są takie zabawy :lol: ??
Darth M.
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darth M. » 16.07.2005 10:14

Sopel napisał(a):
Darth M. napisał(a):Aha, jeśli ktoś pływa, lub chciałby pływac na windsurfingu lub na kite, to idealne i jedyne miejsce w chorwacji. Wieje jednostajnie, bez dziur. Można wypożyczyc sprzęt na miejscu.

Ja miałem swój sprzęt, ale ceny kształtują sie na poziomie 100 kuna za deskę + pędnik. Nie wiem jak z trapezem i pianką. Oczywiście to cena za 1 h!!!! Tak więc lepiej pożyczyć w Polsce, zapakować na dach i hejaaaaa!
Sopel
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sopel » 16.07.2005 11:01

Darth M. napisał(a):
Sopel napisał(a):

Ja miałem swój sprzęt, ale ceny kształtują sie na poziomie 100 kuna za deskę + pędnik. Nie wiem jak z trapezem i pianką. Oczywiście to cena za 1 h!!!! Tak więc lepiej pożyczyć w Polsce, zapakować na dach i hejaaaaa!

thx za szybką odpowiedz :D .....
AndrzejB
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejB » 21.07.2005 13:06

Darth M. napisał(a):Jeśli coś was interesuje czekam na pytania

CZesc. Mozesz podac nazwe apartamentu o ktorym piszesz?Wybieram sie w okolice polskiej bazy surf. i szukam noclegow.
pzdr Andrzej
Darth M.
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darth M. » 21.07.2005 13:16

AndrzejB napisał(a):

CZesc. Mozesz podac nazwe apartamentu o ktorym piszesz?Wybieram sie w okolice polskiej bazy surf. i szukam noclegow.
pzdr Andrzej

To będzie problem. Miejscowość Viganj, tuż za Kućiste. Nazwy apartmanu nie pamiętam. Wiem że prowadzą to ojciec z synem. Mirko i Zoran. Jak zapytasz nad morzem to nie ma problemu. Znają ich tam ludzie, to mała wioska. Mają swoją klatkę na plaży, można dechę zostawić i nie trzeba dźwigać :)
AndrzejB
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejB » 21.07.2005 18:48

Darth M. napisał(a):
AndrzejB napisał(a):

pzdr Andrzej

To będzie problem. Miejscowość Viganj, tuż za Kućiste. Nazwy apartmanu nie pamiętam. Wiem że prowadzą to ojciec z synem. Mirko i Zoran. Jak zapytasz nad morzem to nie ma problemu. Znają ich tam ludzie, to mała wioska. Mają swoją klatkę na plaży, można dechę zostawić i nie trzeba dźwigać :)

Dzięki
GosiaML
Autostopowicz
viganj

Nieprzeczytany postnapisał(a) GosiaML » 07.04.2006 21:53

My chcemy jechać w tym roku do Viganj- jak oceniasz plaże , czy jest co robić wieczorkiem? Akurat nie pływamy na deskach. Bedzie błogie leinistwo, bo wczesniej będziemy w Czarnogórze.
Puzzle1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Puzzle1 » 08.05.2006 12:16

Chorwaci na stronach HAK piszą ,że autostrada w 2006 roku jest juz od samej granicy , czyli od przejścia w Macelj. Czy to potwierdzasz.

Puzzle1
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Wlasnie wrocilem z płw. Peljesać - PYTAJCIE! - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone