napisał(a) Irek G » 09.08.2005 11:01
Witaj ALLY
Camp Vrila - zajechałem tam całkiem przypadkiem - obejrzałem i pojechałem do Orebicia , bo tam miałem "zarezerwowane". Jednak powróciłem na Vrilę. Wg mnie camp ok.
Camp niewielki , cichy , skromny , do plaży od 10 do 50m - zależy gdzie się rozbijesz.Jak przyjechałem ( środa) było trochę ludzi ( ok 60% zapełniony) , ale na początku następnego tygodnia było dużo miejsca i to bardzo fajnego. Plaża wąska 5-8m szeroka , długa może 150 - ale mało ludzi, bo tylko z campu, żwirowa. Dno na początku żwirowe jakieś 5 m dalej piasek. Zaletą jest to że nie było nawet 1 jeżowca.
Sanitariaty : skromne , czyste , ciepła woda jest na bieżąco.
Camp oświetlony delikatnie latarniami , ale wystarczająco. Zacienienie różne zależy w którym miejscu - ogólnie OK
Ceny:dorosły 4EURO , dziecko do 12lat bezpłatnie (dalej chyba 50% ) , samochód 2EURO, namiot 2EURO , prąd ( chyba) 2EURO, taksa 1EURO
Lodówki -
nie z tej epoki za darmo, trochę chłodzą.
Sklep 5-10min spacerkiem (wszystko jest ), lub 1km w miasteczku
Na pseudo recepcji można kupić : wina i rakiję
Ogólnie polecam , ale jak szukasz spokojnego to polecam także taki mały ( planowałem tam pobyt w tym roku ale pochopnie zrezygnowałem) w SLADENOVICI - 2km przed SLANO (30km przed Dubrovnikiem) - jeszcze tańszy i można się potargować o cenę , porządniejsze sanitariaty do morza 20m. Oglądałem go jadąc do Dubrovnika i troszkę popytałem o opinię będących tam Rodaków.