Własnie wróciłem z miejscowowści Pisak - Dalmacja, Pomiędzy Omiś a Makarską.Pobyt od 04.07.2002 do 19.07.2002.
Wszystkim zainteresowanym służe pomocą, zaprzaszam do zadawania pytań.
Pozdrawiam
Keszel napisał(a):Czy mieszkałeś na kampingu? Jezeli tak, to napisz jakie ceny, warunki sanitarne, itp.
Łukasz napisał(a):Jak pokonywales drogę nad morze. Zjechalem kiedys z ciekawosci do Pisaka z magistrali ale wiecej bez potrzeby tego nie zrobie. Do dzisiaj pamiętam tę wąską i spadzistą drogę
aga2 napisał(a):czesc, napisz prosze jaki jest Piask, mialam tam jechac w tym roku, ale tak sie poukladalo, ze trafilismy gdzie indziej, jednak pozostaly mi namiary na apartamenty w Piasku, ktore moze wykorzystam za rok
jakie sa tam plaze, co ze sklepami i knajpkami... z gory wielkie dzieki
aga2 napisał(a):czesc, napisz prosze jaki jest Piask, mialam tam jechac w tym roku, ale tak sie poukladalo, ze trafilismy gdzie indziej, jednak pozostaly mi namiary na apartamenty w Piasku, ktore moze wykorzystam za rok
jakie sa tam plaze, co ze sklepami i knajpkami... z gory wielkie dzieki
aga2 napisał(a):czesc,
wielkie, wielkie dzieki za informacje , po tym co napisales jestem przekonana ze za rok skorzystam z tych adresow, kotre posiadam (choc te oferty nie wydaja sie tak atrakcyjne, jak Twoje). jechales w ciemno, czy wczesnie rezerwowales apartamen?
pozdrawiam
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne