Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Własnie wróciłem z miejscowości Pisak !!!

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 21.02.2024 15:18

No z kalendarza gdzie sie wpisalem wynika ze 3sierpnia :) Blizej dalej, zobaczy sie. Zawsze mozna jedna noc w aucie kimnąc. Mielismy jechac rok temu ale nie wyszlo i mielno wjechało na rozkład. Troche wtedy lukałem na forum ale sie nie ligowałem.
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 27.02.2024 13:05

Ktoś coś w temacie miejsca o nazwie Najka w pisak? Ktos był?
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 03.03.2024 16:57

Widze ze ten Pisak nie taki popularny. Albo raczej ludzie tu sie udzielaja tematach poza chorwacja. Co sie zaloguje i włacze posty od ostatniej wizyty to albo mecze albo ciagle te same relacje, głównie nie chorwacja :? :oczy:
Nowy to sie tu za wiele nie dowie.
stachan
Koordynator forum

Nieprzeczytany postnapisał(a) stachan » 03.03.2024 18:50

Może po prostu nie jest to popularna miejscowość, a kwatera nie była przez nikogo testowana...

Jest marzec - ruch na forum zacznie się po majówce, bo wtedy większość zna już terminy swoich urlopów.

Kwatera, o którą pytasz ma wysokie notowania w Google (4,7 - 6 opinii) oraz na Booking (Wyjątkowy 9,9 - 10 opinii) - pewnie je czytałeś. Myślę, że możesz zaryzykować rezerwację, a po powrocie opisz tu dla innych swoje wrażenia, za co z góry dziękuję.
kfiatek73
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kfiatek73 » 19.05.2024 13:29

Marlowe1994 napisał(a):Widze ze ten Pisak nie taki popularny. Albo raczej ludzie tu sie udzielaja tematach poza chorwacja. Co sie zaloguje i włacze posty od ostatniej wizyty to albo mecze albo ciagle te same relacje, głównie nie chorwacja :? :oczy:

Byliśmy w Pisaku przez 2 tygodnie lipca w ub. roku. Niestety nie znam apartamentów Najka, więc w tym temacie nie pomogę. Mieszkaliśmy po drugiej stronie portu, w Apartamentach Vera (szczerze polecam!). Jeżeli masz jakieś pytania odnośnie samego Pisaka, to chętnie odpowiem.
kfiatek73
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kfiatek73 » 19.05.2024 13:43

przemek_1970 napisał(a):Szukam apartamętu w Pisak blisko morza na 2025 rok.

Nie wiem co jest dla Ciebie istotne przy wyborze apartamentu. My mieszkaliśmy w Apartamencie Vera i byliśmy mega zadowoleni :coool: . Tutaj są najbardziej aktualne zdjęcia apartamentów http://www.zakwaterowaniewchorwacji.pl/omis/apartmani-vera-pisak/ Apartament znajduje się po sąsiedzku Apartamentów Ora, o których można znaleźć info na forum. Do plaży 3 min. prywatnym zejściem (stromo, ale w Pisaku wszędzie jest stromo :cojest: ) Niewielkie, ale super wyposażone apartamenty, bajeczne widoki z tarasów, mnóstwo zieleni, garaż i miejsca do prakowania. Jest tam fajna opcja, jak przyjeżdżacie ze znajomymi: 2 apartamenty 4 osobowe połączone prywatnym przejściem. Gdybyś miał jakieś pytania to śmiało :D
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 19.05.2024 14:28

kfiatek73 napisał(a):
Marlowe1994 napisał(a):Widze ze ten Pisak nie taki popularny. Albo raczej ludzie tu sie udzielaja tematach poza chorwacja. Co sie zaloguje i włacze posty od ostatniej wizyty to albo mecze albo ciagle te same relacje, głównie nie chorwacja :? :oczy:

Byliśmy w Pisaku przez 2 tygodnie lipca w ub. roku. Niestety nie znam apartamentów Najka, więc w tym temacie nie pomogę. Mieszkaliśmy po drugiej stronie portu, w Apartamentach Vera (szczerze polecam!). Jeżeli masz jakieś pytania odnośnie samego Pisaka, to chętnie odpowiem.

Dzięki za halo, w razie co się odezwę.
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 21.09.2024 20:51

No i po Pisaku. Samo miasteczko to zawód. Nie dla mnie. Raz byłem i już tam nie zawitam.
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 23.09.2024 15:46

Choć czasem bywało ładnie...
Obrazekhttps://zapodaj.net/plik-4NdovMIZbW
yarko2000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yarko2000 » 24.09.2024 09:33

Kilkanaście lat temu - Pisak, wybrałem jako pierwsze miasteczko do którego chcę pojechać.
I pojechałem, ale to także nie dla mnie. Za małe, za spokojne, za ciche, za strome, takie do czytania książek.
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 24.09.2024 15:45

yarko2000 napisał(a):Kilkanaście lat temu - Pisak, wybrałem jako pierwsze miasteczko do którego chcę pojechać.
I pojechałem, ale to także nie dla mnie. Za małe, za spokojne, za ciche, za strome, takie do czytania książek.

Dla mnie to zadupie. Ja lubię zadupia ale swoje zadupia. A to nie moje zadupie. Nic tam nie ma, wszędzie furtka albo dwie na plażę przy apartmanie.
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 24.09.2024 16:52

Na forum mało relacji z Pisaka, można wrzucić jaką relację, co by rozruszać forum, bo tylko piłka kopana i ciekawostki ze świata :zeby:
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 24.09.2024 17:20

Dokładnie tak. Jakiś wkład warto dać od sobie, a nie tylko narzekać :mg:
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 24.09.2024 19:12

Jeśli chodzi o mnie to nie narzekam a stwierdzam fakty. Z Pisaka nie ma co relacjonować więc relacji brak.
yarko2000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yarko2000 » 27.09.2024 19:52

Ja to chciałem opisać ładnie :), Ty zrobiłeś dosadnie, ale to wszystko prawda.
Tam nic nie ma..
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Własnie wróciłem z miejscowości Pisak !!! - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies