Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Własnie wróciłem z miejscowości Pisak !!!

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Alen
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alen » 08.03.2019 15:10

Czy w w pobliżu Pisaka są jakieś zatoczki naturystyczne lub plaża ?
Luki88
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Luki88 » 08.03.2019 19:41

Ruskamen Nudist beach ponoć jedna z najstarszych nad Adriatykiem.
Alen
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alen » 20.01.2020 22:51

Ruskeman to już dawno nie istnieje. Nas interesują małe ukryte zatoczki by od czasu do czasu poleżeć i wyrównać opaleniznę
Luki88
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Luki88 » 22.07.2021 23:27

odgrzewam temat w Pisaku jest sporo miejsc do opalania topleas najlepiej mieć materac lub ponton i przepłynąć w odpowiednie miejsce :lol: .
W Pisaczku drogę poprawili :wink:
yanek37
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yanek37 » 23.07.2021 00:00

Luki88 napisał(a):odgrzewam temat w Pisaku jest sporo miejsc do opalania topleas najlepiej mieć materac lub ponton i przepłynąć w odpowiednie miejsce :lol: .

Drogę poprawili ? Może malowanie na drodze to i o wszem wydają się "świeże"...
Byłem tam wczoraj "przejazdem"...
Jak dla mnie porażka... (Nie chodzi o wjazd i wyjazd)..
Szacun dla tych co tam stacjonują.. :hut:
Luki88
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Luki88 » 23.07.2021 00:08

Nie nie cały wjazd jest nowy asfalt krawężniki dalej w dół jak dawniej.
Porażka ?? byłeś pewnie rzutem oka bracie nie siej negatywnej opini i pochwal się gdzie ty stacjonujesz
Luki88
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Luki88 » 23.07.2021 00:14

yanek37 napisał(a):
Luki88 napisał(a):odgrzewam temat w Pisaku jest sporo miejsc do opalania topleas najlepiej mieć materac lub ponton i przepłynąć w odpowiednie miejsce :lol: .

Drogę poprawili ? Może malowanie na drodze to i o wszem wydają się "świeże"...
Byłem tam wczoraj "przejazdem"...
Jak dla mnie porażka... (Nie chodzi o wjazd i wyjazd)..
Szacun dla tych co tam stacjonują.. :hut:

"Szacun dla tych co tam stacjonują " to pojechałeś grubo pewnie w kierunku Medziugorju :lol:
naszastruga
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) naszastruga » 23.07.2021 06:52

Też podziwiam tych, którzy tam zjeżdżali. Byliśmy kiedyś i zostawiliśmy auto na górze. Spotkaliśmy też Polaka, który miał cały bok przerysowany do gołej blachy.
histe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) histe » 23.07.2021 07:12

Jeżeli ktoś ma problem z wjazdem i wyjazdem z Pisaka, powinien zastanowić się nad swoimi umiejętnościami, przecież tam nie ma nic trudnego, miejscami jest wąsko, ale takich dróg, dojazdów na południu Europy jest mnóstwo, a przerysowania zdarzają się wszędzie nawet na autostradzie.
Luki88
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Luki88 » 23.07.2021 16:31

naszastruga napisał(a):Też podziwiam tych, którzy tam zjeżdżali. Byliśmy kiedyś i zostawiliśmy auto na górze. Spotkaliśmy też Polaka, który miał cały bok przerysowany do gołej blachy.

Pisak (droga) w porównaniu do wyjazdu na Sveti.Jure autem to plac manewrowy dla przedszkolaka. :papa:
Pisak jest Super spokojne miejsce z ciekawymi plażami.
naszastruga
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) naszastruga » 23.07.2021 18:27

Wiem, że co jeden cromaniak to mistrz kierownicy parkujący na kopertę z zamkniętymi oczami, pozostanę jednak przy swoim zdaniu, że Pisak to ciężkie miejsce do zjazdu i parkowania.
przemek_1970
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemek_1970 » 20.01.2024 11:25

Szukam apartamętu w Pisak blisko morza na 2025 rok.
damianisko5
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) damianisko5 » 20.01.2024 12:34

Już teraz na 2025 rok? Jestem w trakcie załatwiania tegorocznych i nie myślę o przyszłym roku, pozazdrościć.
Co to jest apartamęt?
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 21.02.2024 11:07

Pierwszy post. I my chcemy jechac do pisak w tym roku. W ciemno bo kolega co już był twierdzi ze coś znajdziemy.
marecky81
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) marecky81 » 21.02.2024 14:14

W ciemno, tylko kiedy, bo jeśli w wysokim sezonie to może być kiepsko i znajdzie się jakaś norę dalej od morza, co oznacza dodatkowe wędrówki w pionie. Tam jest naprawdę stromo.

Wg mnie lepiej jest po sąsiedzku w Marusici albo w Mimicach. Też stromo ale główna droga bliżej morza, więc nie trzeba się tyle wdrapywać. A najlepiej znaleźć kwaterę w miejscu gdzie między jadranką, a morzem jest tylko jeden rząd. Wtedy parking jest przy jadrance, a apartament bezpośrednio przy plaży.

Mieliśmy tak w Mimicach
https://tiny.pl/dqk4l
https://tiny.pl/dqk42
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Własnie wróciłem z miejscowości Pisak !!! - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies