ryba850 napisał(a):Witam, ja jadę 5.08. do willi Poljica i ciekawi mnie jakie plaże są w okolicy.
My jeździliśmy na plażę do Primosten. Marina jest w zatoce i plaża taka trochę nie za bardzo. Ale jak się jest autem to nie problem
bociek68 napisał(a):Pako napisał(a):Właśnie wróciłem z Mariny (obok Trogiru)-auto LPG-służę radą
Witam, jade pierwszy raz do Cro i wlasnie do Mariny , prosilbym o kilka informacji o tej miejscowosci np. jakie plaze , czy duzo ludzi czy raczej spokojnie itp. z gory dzieki pozdrawiam
Pako napisał(a):bociek68 napisał(a):Pako napisał(a):Właśnie wróciłem z Mariny (obok Trogiru)-auto LPG-służę radą
Witam, jade pierwszy raz do Cro i wlasnie do Mariny , prosilbym o kilka informacji o tej miejscowosci np. jakie plaze , czy duzo ludzi czy raczej spokojnie itp. z gory dzieki pozdrawiam
frizi napisał(a):Pako,
jeszcze jedno pytanko: czy w Marinie jest jakis targ na ktorym mozna kupic owoce? Jezeli nie ma to gdzie mozna sie w nie zaopatrywac?
Z góry dziękuje
Pozdro
frizi napisał(a):Hej, hej
Planujemy wystartowac w nocy z 29/30 dokładnie o godzinie zero
Jedziemy pierwszy raz więc trochę strachu jest... Nastawiamy sie na najprostszą i chyba najbardziej popularną trasę: Boboszów-Brno-Wieden-Maribor i autostradą
A jakie są Wasze plany ? Kiedy i którą trasą ?
Pozdrawiam
frizi napisał(a):Hej, hej
Planujemy wystartowac w nocy z 29/30 dokładnie o godzinie zero
Jedziemy pierwszy raz więc trochę strachu jest... Nastawiamy sie na najprostszą i chyba najbardziej popularną trasę: Boboszów-Brno-Wieden-Maribor i autostradą
A jakie są Wasze plany ? Kiedy i którą trasą ?
Pozdrawiam
ita napisał(a):wrobelanita@poczta.onet.pl
gg zawsze mozna sobie zalozyc od nowa, polecam
jeśli chodzi o plaze to jest idealna dla dzieci (potwierdzali to wszyscy Polacy, którzy mieli pobliskie plaze pozwiedzane) Ta plaza za portem, tam gdzie są palmowe parasole. To jest głowna plaża Mariny, ma 2 bary, prysznic, WC. Jeśli chodzi o wodę to na pewno nie jest brudna, widziałam czystsze ale na wyspach, w Makarskiej była o wiele brudniejsza. Czy zimna? nie odczułam, wchodziłam d niej bez problemu. Co ważne plaża jest oczyszczona z jeżowców, wiec dla dzieci super, dość długo jest płytko bo sa nawiezione małe kamyki,
Nie martw sie bedzie super.
Co wazne 9km od Mariny jest Trogir, tam całodobowo mozesz skorzystac z lekarza, bezpłatnie tylko na paszport, mi akurat to bylo potzrebne bo zachorowało dziecko, czego wam nie zycze.
Sama Marina jest małym miesteczkiem, nie ma wielkiego gwaru, plaze nie sa przepełnione. Na plazy jest wypozyczalnia leżaków, kajaków i rowerów wodnych.
AndrzejJ. napisał(a):ita napisał(a):wrobelanita@poczta.onet.pl
gg zawsze mozna sobie zalozyc od nowa, polecam
jeśli chodzi o plaze to jest idealna dla dzieci (potwierdzali to wszyscy Polacy, którzy mieli pobliskie plaze pozwiedzane) Ta plaza za portem, tam gdzie są palmowe parasole. To jest głowna plaża Mariny, ma 2 bary, prysznic, WC. Jeśli chodzi o wodę to na pewno nie jest brudna, widziałam czystsze ale na wyspach, w Makarskiej była o wiele brudniejsza. Czy zimna? nie odczułam, wchodziłam d niej bez problemu. Co ważne plaża jest oczyszczona z jeżowców, wiec dla dzieci super, dość długo jest płytko bo sa nawiezione małe kamyki,
Nie martw sie bedzie super.
Co wazne 9km od Mariny jest Trogir, tam całodobowo mozesz skorzystac z lekarza, bezpłatnie tylko na paszport, mi akurat to bylo potzrebne bo zachorowało dziecko, czego wam nie zycze.
Sama Marina jest małym miesteczkiem, nie ma wielkiego gwaru, plaze nie sa przepełnione. Na plazy jest wypozyczalnia leżaków, kajaków i rowerów wodnych.
Jesteś żoną Pawła ?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi