Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Właśnie wróciłem z Chorwacji,chetnie pomogę i coś odradzę...

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
taddd
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) taddd » 03.09.2006 12:56

e.zetka napisał(a):Najlepiej by było, gdyby postawic toalety na środku plaży. Zawsze wtedy można zdążyć, prawda?
Toalety są dwie, o budynku obok baru, parę kroków z pierwszej plaży. Prysznice są, sama z nich korzystałam.
Nie wiedziałam, że drzewa i krzewy na kampie mogą przeszkadzać. No ale zależy co kto lubi. Ja na patelni bez cienia nigdy bym sie nie rozbiła.

A tak w ogóle, to przecież wiadomo, że wszystkim nie będzie się podobało to samo. Tylko po co pisać niesprawdzone informacje?

Cześć Ewa! Mam prośbę : nie tłumacz na siłę gościom-malkontentom , że to fajny kamp. W przyszłym roku może będzie luźniej. Potwierdzam z pełną świadomością i 100 % rozeznaniem tematu: są klopiki ( daj Boże takie i w takim stanie na naszych polskich plażach) , są natryski. Kamp jest super , byłem dwa razy i w przyszłym roku tez pojadę prawdopodobnie. jeżeli ktoś lubi pędzące auta jadranską magistralą , gwar i hałas , to Masline stanowczo odradzam.Pozdrowienia.
PS
Ewa! zaszczepiłas Zenka (Waszego sąsiada) Thomsonem a on mnie. Niezła kapela
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 04.09.2006 07:09

Dzięki :lol: :lol: :lol:
Przesyłkę dla Zenka dzisiaj wysyłam :lol: :lol: :lol: Sorrki za opóźnienie, ale to nie z mijej winy :D
taddd
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) taddd » 07.09.2006 12:04

emtomek napisał(a):
Jacunio napisał(a):
emtomek napisał(a):skończyło się na Molunacie :) i Czarnogórze

A na jakich konkretnie kampingach byłeś?...

PozdraV
J.

Na Molunacie - camp Monika.
W Czarnogórze - camp Czerviena Glavica k/Sv. Stefana, oraz camp w miejscowości Valdanos k/Uljcin
W Albani - nie nocowałem ... "zbyt dziko..." :)

No to rzeczywiście super kampy i pełny luksus.... hahaha !
akurat znam te kampy i w porównaniu z omawianą tu Masliną to po pierwsze: drożej
drugie : do plaży ( Cz. glavica) równie daleko a i droga gorsza
trzecie: o strandardzie klopów nie wspominam ( małyszomania tam dotarła i pozycja najazdowa jest powszechnie stosowana)
czwarte: lodówki płatne
piąte: cienia zdecydowanie mniej
szóste: natrętne kozy potrafią wpier.... Ci na przykład śniadanie
No chyba że chodzi Ci o te narurystyczne plaże :D
Pozdrawiam
Taddd
emtomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) emtomek » 07.09.2006 12:58

taddd napisał(a):
emtomek napisał(a):
Jacunio napisał(a):
emtomek napisał(a):skończyło się na Molunacie :) i Czarnogórze

A na jakich konkretnie kampingach byłeś?...

PozdraV
J.

Na Molunacie - camp Monika.
W Czarnogórze - camp Czerviena Glavica k/Sv. Stefana, oraz camp w miejscowości Valdanos k/Uljcin
W Albani - nie nocowałem ... "zbyt dziko..." :)

No to rzeczywiście super kampy i pełny luksus.... hahaha !
akurat znam te kampy i w porównaniu z omawianą tu Masliną to po pierwsze: drożej
drugie : do plaży ( Cz. glavica) równie daleko a i droga gorsza
trzecie: o strandardzie klopów nie wspominam ( małyszomania tam dotarła i pozycja najazdowa jest powszechnie stosowana)
czwarte: lodówki płatne
piąte: cienia zdecydowanie mniej
szóste: natrętne kozy potrafią wpier.... Ci na przykład śniadanie
No chyba że chodzi Ci o te narurystyczne plaże :D
Pozdrawiam
Taddd

Uhaha, ale się uśmiałem! Czy kiedykolwiek zachwalałem kampy w Czarnogórze ? szczególnie w porównaniu w Chorwackimi? ..?? .. Jeśli ktoś mnie pyta na jakich kampach byłem to odpisuję, ale żeby odrazu polecać jako luksusowe?? ... no trzeba mieć duuuużo wyobraźni, albo niedokładnie czytać posty :lol:
Jeżeli już mam wyjaśnić, to w drodze do Czarnogóry chciałem przenocować "pod Masliną"ale wolałem "Monikę" na Molunacie .... chyba lepszy wybór jeśli tam Taddd byłeś? :D
Piotr Bydgoszcz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Bydgoszcz » 07.09.2006 14:44

Witam. Jeśli już jest tu mowa o kempingach, to sporo ich zwiedziłem, ale takich warunków jakie oferuje Ladin Gaj koło Umagu na Istrii, to nie widziałem nigdzie. Tylko szkoda, że to nie Dalmacja. Pozdrawiam.
Piotr Bydgoszcz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Bydgoszcz » 07.09.2006 14:47

Chodzi mi oczywiście o warunki w sensie jak najbardziej pozytywnym. Jeszcze raz pozdrawiam. Piotr
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

Właśnie wróciłem z Chorwacji,chetnie pomogę i coś odradzę... - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone