gladiatrix_24 napisał(a):PS: chcialbym znalezc w tym roku cos jak bunculuka ale w okolicach dubrovnika
juli napisał(a):gladiatrix_24 napisał(a):PS: chcialbym znalezc w tym roku cos jak bunculuka ale w okolicach dubrovnika
Też chciałam, ale mimo usilnych starań niestety nie udało się W południowej Dalmacji FKK bardzo ubogie. My korzystaliśmy tylko z plaży FKK na wysepce Locrum koło Dubrownika.
Serdeczności
Juli
ps. W związku z powyższym w tym roku znowu Bunculuka
gladiatrix_24 napisał(a):witam
mozesz napisac cos wiecej o tej wysepce i samym kempingu, jak bylo, jakie ceny itp ile golasow, polozenie plazy,takie ogolne informacje
milo ze wybierasz Bunculuke - ja jednak chcialbym w tym roku gdzies nizej pojechac - bede sie rozgladal jak bedzie blizej do wyjazdu
PS: byliscie na bunculuce juz kiedys? bardzo urocze miejsce
pozdrowionka
juli napisał(a): Jak pierwszy raz usłyszałam polską mowę na FKK, to uciekłam do namiotu .
tryk napisał(a):A ja śpieszę poinformować o cenach piwka;-)
Karlovacko na lądzie w sklepie 7.50 kuna, na wyspach 9-10
Karlovacko na lądzie w knajpie 10-13 kuna, na wyspach 12-15
Co do temperatur na początku maja, to ogólnie poniżej 20 stopni miało powietrze, ale pogoda była bardzo zmienna i wietrzna. Po burzy z gradem wiatr siadał i robiła się plaża:-) Bywały momenty w których było już prawie letnio... ale nieliczne. Temperatura morza wachała się między 18, a 19 stopni. Jak było ciepło na powierzchni - pływanie stawało się nawet przyjemne, natomiast gdy powietrze miało 16 stopni i wiało... - nic co bym polecał;-)
marwyk napisał(a):tryk napisał(a):A ja śpieszę poinformować o cenach piwka;-)
Karlovacko na lądzie w sklepie 7.50 kuna, na wyspach 9-10
Karlovacko na lądzie w knajpie 10-13 kuna, na wyspach 12-15
Co do temperatur na początku maja, to ogólnie poniżej 20 stopni miało powietrze, ale pogoda była bardzo zmienna i wietrzna. Po burzy z gradem wiatr siadał i robiła się plaża:-) Bywały momenty w których było już prawie letnio... ale nieliczne. Temperatura morza wachała się między 18, a 19 stopni. Jak było ciepło na powierzchni - pływanie stawało się nawet przyjemne, natomiast gdy powietrze miało 16 stopni i wiało... - nic co bym polecał;-)
To te Karlovacko w sklepie równie drogie jak benzyna i to za pół litra
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne